«Θα ΣΚΟΤΩΘΕΙ ή θα ‘ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ’;;;»! Στο επίκεντρο του Νταβός ο ΠΟΥΤΙΝ, vid

Δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά στην Ρωσία - Δείτε τι είπαν...

Ο επικεφαλής της Προεδρικής Διοίκησης της Ουκρανίας Αντρέι Γιέρμακ συζήτησε τις ευκαιρίες για… ειρήνη στην χώρα του στην σύνοδο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ 2023 στο Νταβός την Πέμπτη. Στην εκδήλωση προήδρευσε ο διεθνιστής αρχισυντάκτης του πολιτικού περιοδικού POLITICO Europe, Τζαμίλ Αντερλίνι.

Άλλωστε το θέμα τα Ουκρανίας και η πολυπόθητη, εκ μέρους των διεθνιστών, καταστροφή της «μισητής Ρωσίας του Πούτιν» δεν θα μπορούσε να μην συζητηθεί στο «σκοτεινό» φόρουμ του Νταβός.

Στο τέλος της συνομιλίας με τον Ουκρανό αξιωματούχο, ο Αντερλίνι, με περισσό μίσος, έθεσε το ενδεχόμενο δολοφονίας ή άλλης «εξόντωσης» του Ρώσου προέδρου:

«Εάν η Ρωσία χάσει πραγματικά αυτόν τον πόλεμο, πιστεύετε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα σκοτωθεί ή θα “απομακρυνθεί” (μια και καλή); Και θα ήθελα επίσης να σας ρωτήσω – επειδή αυτό φημολογείται εδώ και πολύ καιρό – εάν είναι σοβαρά άρρωστος. Δεν εννοώ στο μυαλό, αλλά ίσως πάσχει από καρκίνο, την νόσο του Πάρκινσον ή άλλη ασθένεια;»

Ο Ουκρανός πολιτικό, ο οποίος είπε πως δεν είναι γιατρός, τόνισε, την ώρα που η χώρα του έχει υποστεί τεράστια ήττα σε όλα τα επίπεδα με Ουκρανούς να πεινάνε και να μην έχουν ρεύμα: «Δεν υπάρχει “αν” θα κερδίσουμε τον πόλεμο. Είμαστε σίγουροι ότι η Ουκρανία θα κερδίσει».

Δείτε:

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί