«ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ»: Ο Πεσκόφ έδειξε τον ΤΥΦΩΝΑ που έρχεται στην Ευρώπη, αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ

Μόνο στο ΕΛ...

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε στην ρωσική τηλεόραση σε ένα βίντεο που θα δείτε μόνο στο ΕΛ, πως οι «όσα έγιναν θα τα ΠΛΗΡΩΣΕΙ η Ευρώπη», ενώ οι αιχμές κάλλιστα αφορούν και την Ελλάδα.

Ο γραμματέας Τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, μίλησε στον Τύπο για τους λόγους, για τους οποίους συμβαίνουν αυτή την στιγμή, όλα αυτά στην Ευρώπη, με τους πολιτικούς ηγέτες να οδηγούν τους πολίτες τους στην πείνα και την ανέχεια, ενώ η Ρωσία πλουτίζει και γενικά η Ανατολή πλουτίζουν.

«Το γεγονός ότι τα γερμανικά όπλα βρίσκονται στα χέρια στρατιωτών με ναζιστική ιδεολογία, τα οποία πυροβολούν τον λαό μας, είναι τερατώδες.

Το γεγονός ότι η Γερμανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες υποστηρίζουν μια χώρα της οποίας το καθεστώς επιτρέπει στους Ναζί με ναζιστικά σύμβολα να περπατούν στους δρόμους και να κρατούν πυρσούς σε πομπές – αυτό δεν είναι λιγότερο τρομακτικό.

Οι Ευρωπαίοι ήταν καλά! Αλλά λέει ο Μακρόν – ότι αυτή η εποχή φτάνει στο τέλος της για την Ευρώπη. Έκαναν πάρα πολλά λάθη (σ.σ. ΣΚΟΠΙΜΑ ΛΑΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ – ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ). Και θα πρέπει να το πληρώσουν».

Δείτε το βίντεο:

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί