«Θα ήταν καταστροφή»!! Το σενάριο με Πούτιν και Τραμπ που τρέμουν οι διεθνιστές, vid

Με το ουκρανικό μέτωπο μέρα με τη μέρα να καταρρέει, ξέρουν ότι δεν έχουν πολύ χρόνο.

Ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον, σε μία…δραματική του προειδοποίηση κάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ να μην «παραχωρήσει τη νίκη στον Βλαντιμίρ Πούτιν» εάν επανεκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ τον Νοέμβριο.

Ο Βρετανός πολιτικός, που έχει καταγορηθεί ανοικτά από τη Μόσχα πως τον Μάρτιο του 2022 πίεσε τους Ουκρανούς να μην συνθηκολογήσουν, είπε ότι θα ήταν «καταστροφή για τη Δύση» και «καταστροφή για την Αμερική» εάν επιτρεπόταν στον «Τσαρ Βλαντ» να κερδίσει στην Ουκρανία.

Το σενάριο κοινής εξουσίας του Πούτιν και με τον Τραμπ είναι κάτι που ούτε θέλουν να ακούσουν στη Δύση!

Μιλώντας από καναδικό έδαφος, χαρακτήρισε με προκλητικό ύφος «επένδυση» των ΗΠΑ (ο δεύτερος Άγγλος που το κάνει μέσα σε λίγες μέρες!!) σε ό,τι αφορά τον πόλεμο της Ουκρανίας και κάλεσε εν ολίγοις τους Αμερικανούς να μην βγάλουν ξανά τον Τραμπ πρόεδρο.

Επανέλαβε επίσης το αίτημά του να ενταχθεί η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ και απέρριψε φόβους ότι αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει περαιτέρω τον Πούτιν.

«Το ΝΑΤΟ είναι το σώμα που δίνει βεβαιότητα και σταθερότητα και θα φέρει την ειρήνη. Αλλά στο μεταξύ, δώστε σε αυτούς τους Ουκρανούς αυτό που χρειάζονται. Βιώνουμε τον χειρότερο πόλεμο των τελευταίων 80 ετών στην Ευρώπη», δήλωσε μεταξύ άλλων.

απεμπε-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί