Θα ακούσουν τον Κίσινγκερ;;; Κρίσιμος ο χειμώνας για την Ουκρανία

Τι απάντησαν στον έμπειρο διεθνιστή ο Ζελένσκι και τα τσιράκια του - Το μήνυμα του «αγαπητού Χένρι» στο Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ και η αταλάντευτη θέση της Ρωσίας...

Θόρυβο προκαλεί η τελευταία παρέμβαση του Χένρι Κίσινγκερ για το Ρωσο-Ουκρανικό ζήτημα που εμφανίστηκε το περασμένο Σάββατο στο βρετανικό εβδομαδιαίο Spectator.

Ο Κίσινγκερ πρότεινε να γίνει άμεσα ειρήνη με την Ρωσία στην Ουκρανία, ενώ προειδοποιεί το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ πως τα όπλα υψηλής τεχνολογίας βρίσκονται σε σημείο χωρίς επιστροφή!!!

Η Ρωσία δηλώνει έτοιμη να συζητήσει με τον Κίσινγκερ, ωστόσο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έβαλε τους διηπειρωτικούς πυραύλους, τους οποίους εξαπλώνει και απειλεί ευθέως Βρετανία και ΗΠΑ, καθώς η αταλάντευτη θέση της Ρωσίας είναι πως δεν θα κάτσει να την διαλύσουν.

Το Κίεβο, από την πλευρά του, φέρεται να απέρριψε τα σχόλια που έκανε ο πρώην Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος τόνισε ότι πλησιάζει η ώρα για μια ειρήνη μέσω διαπραγμάτευσης στην Ουκρανία προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος ενός ακόμα καταστροφικού παγκόσμιου πολέμου, καθώς τα όνειρα των διεθνιστών για διάλυση της Ρωσίας μπορεί να εξαπολύσουν πυρηνικό χάος.

«Ο Kissinger ακόμα δεν έχει καταλάβει τίποτα… ούτε τη φύση αυτού του πολέμου, ούτε τον αντίκτυπό του στην παγκόσμια τάξη», δήλωσε στο Telegram ο Mykhailo Podolyak, σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky, ο οποίος εξακολουθεί να τηρεί την σκληρή γραμμή εκείνως που επιθυμούν την συνέχιση του πολέμου και ονειρεύονται την διάλυση της Ρωσίας.

«Η συνταγή που ζητά ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, αλλά φοβάται να πει φωναχτά, είναι απλή: κατευνάστε τον επιτιθέμενο θυσιάζοντας τμήματα της Ουκρανίας με εγγυήσεις μη επίθεσης εναντίον των άλλων κρατών της Ανατολικής Ευρώπης», τόνισε ο Podolyak και κατέληξε:

«Όλοι οι υποστηρικτές των απλών λύσεων θα πρέπει να θυμούνται το προφανές: οποιαδήποτε συμφωνία με τον διάβολο – μια κακή ειρήνη σε βάρος ουκρανικών εδαφών – θα είναι μια νίκη για τον Putin και μια συνταγή επιτυχίας για αυταρχικούς ηγέτες σε όλο τον κόσμο».

Ο Kissinger, ο οποίος δεν παρεμβαίνει τυχαία, αναφέρεται στην «χειμερινή ηρεμία» που θα επέλθει στο πεδίο των μαχών στην Ουκρανία, συγκρίνοντας την με την κατάσταση που επικρατούσε τον Αύγουστο του 1916, όταν οι Ευρωπαίοι που συμμετείχαν στον Α’ Παγκόσμιο πόλεμο, επιχείρησαν να διαπραγματευτούν με τις ΗΠΑ έτσι ώστε αυτές να μεσολαβήσουν για μια ειρηνική διευθέτηση της σύγκρουσης.

Ο Αμερικάνος κορυφαίος διπλωμάτης υποστηρίζει ότι ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ, Woodrow Wilson λόγω των επερχόμενων προεδρικών εκλογών, έχασε την στιγμή εκείνη που η διπλωματία θα μπορούσε να επέμβει έγκαιρα για να σταματήσει την αιματοχυσία και να σώσει εκατομμύρια ζωές.

«Βρίσκεται άραγε ο κόσμος σήμερα σε αντίστοιχη καμπή στην Ουκρανία, όταν ο χειμώνας δημιουργεί μια αναγκαστική παύση στη διεξαγωγή στρατιωτικών επιχειρήσεων μεγάλης κλίμακας στο έδαφός της;» διερωτάται ο Kissinger.

Θα τον ακούσουν;;; Τι κρύβει το εγγύς μέλλον για την Ουκρανία;;; Παγκόσμια ειρήνη ή πόλεμο;;; Ή όλα γίνονται απλά για τα μάτια του κόσμου και ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρι να καταστραφεί πλήρως η οικονομία της Δύσης;;;;

photo αρχείου scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί