Τέξας/Μέση Ανατολή: Πώς συνδέονται οι δύο περιοχές για να φέρουν «κόλαση επί γης», vid

Προσπάθεια να γίνει το «έλα να δεις» στον πλανήτη

Συνεχίζεται η  ενορχηστρωμένη, κατά πολλούς, κατάρρευση των συνόρων των ΗΠΑ, προκειμένου να προκληθεί χάος και ενώ παράλληλα υπάρχουν ενεργά μέτωπα στον πλανήτη κυρίως σε Μέση Ανατολή και Ουκρανία!

Το προεκλογικό σκηνικό στις ΗΠΑ έχει πλέον αρχίσει να αποκτά… διαστάσεις εμφυλίου και μάλιστα στα νότια σύνορα πολλοί βλέπουν κάτι παραπάνω από την σύγκρουση Τέξας και Ουάσινγκτον!!!

Ο πρώην συνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού και πολιτικός επιστήμονας Douglas Macgregor συνέδεσε τις τελευταίες εξελίξεις στην Μέση Ανατολή με τα όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ, με την πιθανότητα να καταφθάνουν στα σύνορα του Τέξας ισλαμιστές μαχητές για να επεκταθεί η μάχη της Ερυθράς Θάλασσας, ΗΠΑ εναντίον Χούθι και Ιράν, ακόμα και εντός ΗΠΑ!

Συγκεκριμένα, δεν απέκλεισε την δημιουργία ενός άλλου πιθανού μετώπου για τις ΗΠΑ στα σύνορα με το Μεξικό ή και εντός της αμερικανικής επικρατείας, όπου η Χεζμπολάχ έχει «μεγάλες εγκαταστάσεις και συγκεντρώσεις ανθρώπων», σύμφωνα με τον ίδιο!

«Δεν ξέρουμε καν ποιος ήρθε (και έρχεται) πραγματικά στις Ηνωμένες Πολιτείες (…) Δεν πρέπει να αγνοήσουμε τη μεγάλη πιθανότητα, ότι αν συνεχιστεί αυτός ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή μεταξύ ΗΠΑ και Χούθι που στηρίζονται από το Ιράν και την Χεζμπολάχ, να δούμε ένα δεύτερο μέτωπο κατά μήκος των μεξικανικών συνόρων και πιθανώς ένα τρίτο μέτωπο εντός ΗΠΑ», όπως τόνισε!

Άλλωστε, σχετικά πρόσφατα, το ABC News επιβεβαίωσε ότι αξιωματούχοι των Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων των ΗΠΑ στο Σαν Ντιέγκο έστειλαν ειδοποίηση πληροφοριών που προειδοποιούσαν ότι «μαχητές της Χαμάς και της Χεζμπολάχ ενδέχεται να συναντηθούν στα νοτιοδυτικά σύνορα»!

Δεν αποκλείεται λοιπόν η κρίση του Τέξας να κρύβει πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεται κανείς και να προκληθεί πρωτοφανές μέτωπο «φωτιάς», το οποίο θα έχει παγκόσμιες διαστάσεις και θα επιφέρει κόλαση επί γης, καθώς θα συμπαρασύρει όλον τον πλανήτη σε πρωτοφανείς καταστάσεις!

Οι Τεξανοί βλέπουν τι έρχεται/ενορχηστρώνεται σε σχέση με αυτούς που καταφθάνουν ανεξέλεγκτα στα νότια σύνορα των ΗΠΑ και προειδοποιούν πως δεν θα υποχωρήσουν, όπως ανέφερε ο βουλευτής της περιοχής, Ρόνι Τζάκσον:

photo freepik/ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί