Ένας ειδικός στα μεγάλα κύματα λέει ότι είναι τυχερός που είναι ζωντανός αφού γλίτωσε σχετικά αλώβητος από το τεράστιο κύμα στο διαβόητο επικίνδυνο σημείο σερφ στην Τασμανία.
Ο Mikey Brennan έκανε σερφ στο Shipstern Bluff, ένα απομακρυσμένο σημείο όταν τον κατάπιε ένα από τα γιγάντια κύματα στα ανοιχτά της χερσονήσου της Τασμανίας.
Ο 38χρονος, ο οποίος δεν είναι άγνωστος στην τοποθεσία που είναι γνωστή ως “Shippies” την ώρα που έκανε surfing εξαφανίστηκε από το οπτικό πεδίο καθώς το κύμα έπεσε πάνω του.
«Είμαι έκπληκτος που είμαι ακόμα ζωντανός», είπε ο Brennan στο Mercury .
«Θυμάμαι να μπαίνω στο κύμα και μετά αισθάνθηκα ότι ήταν τόσο μεγάλο», είπε. «Απλώς δεν μπορούσα να το ελέγξω».
Είπε ότι θυμόταν ελάχιστα τη στιγμή που τον χτύπησε και ήταν σαστισμένος όταν ξαναβγήκε στην επιφάνεια και διασώθηκε, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Royal Hobart για σαρώσεις.
«Είχα σχεδόν μελανιασμένα πλευρά. Δεν έσπασα τίποτα», είπε. «Με έβαλαν σε αξονική τομογραφία και τα έλεγξαν όλα αυτά. Απλώς είχα έναν τεράστιο πονοκέφαλο, μια μικρή διάσειση, οπότε είμαι αρκετά τυχερός».
Παρά την εμπειρία του, ο Brennan ορκίστηκε ότι θα ξαναμπεί στο νερό. «Λατρεύω τον ωκεανό».
Big-wave surfer Mikey Brennan says he is lucky to be alive after surfing at Shipstern Bluff in Tasmania and being wiped out by a dangerous wave. pic.twitter.com/qW8vgndn7M
— The Project (@theprojecttv) September 24, 2024
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 18 Δεκεμβρίου
- Οι ΗΠΑ εγκρίνουν την μεγαλύτερη πώληση όπλων στην Ταϊβάν – «Συναγερμός» στην Κίνα
- Όταν σε πηγαίνουν εκεί που δεν θέλεις…αντιδράς έτσι! Ξεκαρδιστικό βίντεο
- Περικυκλώνεται από πυρηνικούς σταθμούς η Ελλάδα
- «Έτοιμες για οικονομικό μπουμ που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος» οι ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Τραμπ
- Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ: Τραγουδιστής χτυπήθηκε από ρεύμα και κατέρρευσε σε συναυλία!
- Γερμανία και Λιθουανία δείχνουν πολεμική διάθεση απέναντι στην Ρωσία!
- Νέες συνομιλίες για το ουκρανικό στις ΗΠΑ
- “Το ελληνικό κουτσομπολιό” μέσα από τα μάτια ενός Ισπανού, vid
- «Ολλανδός Γίγαντας»…«αναμετρήθηκε» με τον ψηλότερο άνθρωπο όλων των εποχών! 2,72 μέτρα, vid









