ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ σε όλα τα επίπεδα! ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ στην ρωσική τηλεόραση – ΒΙΝΤΕΟ

Μαύρο εναντίον λευκού...

Η Μαργκαρίτα Σιμόνοβνα Σιμονιάν, αρμενικής καταγωγής, είναι Ρωσίδα δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια του αγγλικού τηλεοπτικού σταθμού RT και του κρατικού σταθμού Rossiya Segodnya.

Σε εκπομπή στην ρωσική κρατική τηλεόραση, οι καλεσμένοι επικεντρώθηκαν στην «παγκόσμια, καλοκουρδισμένη μηχανή ειδήσεων», που εργάζεται εναντίον της Ρωσίας, η οποία μάχεται για τα δίκαιά της στα ρωσικά εδάφη της Ανατολικής Ουκρανίας.

«Θα είναι πάντοτε αποτελεσματική εκτός κι αν αντιμετωπιστεί από μια ισοδύναμη μηχανή», ειπώθηκε στο στούντιο, όπερ σημαίνει πως το κέντρο εξουσίας που στηρίζει την Ρωσία ετοιμάζει την απάντησή του στην διεθνιστική προπαγάνδα της Δύσης.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο η Σιμιονιάν, η οποία δήλωσε:

«Θα είναι αποτελεσματική (η μηχανή προπαγάνδας των διεθνιστών) μέχρι να υπάρξει λογοκρισία.

Μέχρι να κλείσουμε τα πάντα, να τα απαγορεύσουμε και να τα αντικαταστήσουμε με δικά μας.

Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα στο YouTube (που απαγορεύει ό,τι δεν του αρέσει)

Ελπίζω να δώσουμε τέλος σ’ όλο αυτό. Αυτό θα χρειαστεί κάποιο χρόνο αλλά συμφωνώ απόλυτα μαζί σας.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε την επάνοδο στην προσέγγιση ”Αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν”, αυτήν την αφέλεια στην οποία ζήσαμε επί 30 χρόνια, την απόλυτη αφέλεια ότι είμαστε υπέρ της ελευθερίας.

Να γίνουμε όπως η Κίνα».

Μα και η Ευρώπη με την Αμερική γίνονται, όπως η Κίνα! Επομένως οι άνθρωποι θα δουν να γιγαντώνεται η μάχη μεταξύ του διεθνισμού της νέας τάξης πραγμάτων και του παραδοσιακού εθνισμού της παλαιάς τάξης πραγμάτων.

Τα δύο κέντρα εξουσίας ετοιμάζονται για την τελική αναμέτρηση σε όλα τα επίπεδα, καθώς ακόμα και να συμμαχήσουν το τέλος, πάντα το ένα θα θέλει την επικράτηση απέναντι στο άλλο.

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί