«Ανακοινώνουμε την επανάληψη των διεθνών πτήσεων από και προς το διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού από την προσεχή Τρίτη», δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και Αεροπορικών Μεταφορών Άσχαντ αλ-Σαλίμπι, σύμφωνα με το Sana.
«Διαβεβαιώνουμε τις διεθνείς και αραβικές αεροπορικές εταιρείες ότι ολοκληρώσαμε τη φάση αποκατάστασης των αεροδρομίων του Χαλεπιού και της Δαμασκού με τη βοήθεια των εταίρων μας, προκειμένου να μπορούν να υποδεχθούν αεροσκάφη από ολόκληρο τον κόσμο», συμπλήρωσε ο ίδιος.
Αεροσκάφη με διεθνή βοήθεια προσγειώθηκαν ήδη στη Συρία και οι εσωτερικές πτήσεις έχουν επίσης επαναληφθεί.
Την Πέμπτη, η εταιρεία Qatar Airways ανακοίνωσε την επανάληψη των πτήσεων προς τη συριακή πρωτεύουσα από την Τρίτη, έπειτα από σχεδόν 13 διακοπής των δρομολογίων.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ασύλληπτο! Έκοψε το πόδι του για να μπει στην Ιατρική – Όταν η εμμονή γίνεται επικίνδυνη, vid
- “Αδέλφια ζείτε”: Σπαρακτικές στιγμές στην Τούμπα – Φίλαθλοι, Λουτσέσκου και Βεϊρίνια στο σημείο, vid
- Συλλυπητήρια Γ. Βρούτση για το πολύνεκρο δυστύχημα με φίλους του ΠΑΟΚ: “Ο ελληνικός αθλητισμός πενθεί”
- Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ: «Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε όσους δοκιμάζονται από αυτή τη βαριά απώλεια»
- Μ. Χρυσοχοΐδης: Πρώτος μας στόχος και για το 2026 είναι η μείωση της μεσαίας εγκληματικότητας
- Έτος Μότσαρτ: Το 2026 είναι αφιερωμένο στη μεγαλύτερη μουσική ιδιοφυΐα όλων των εποχών
- Ζάκυνθος: Σεισμός 4,7 Ρίχτερ νοτιοδυτικά του νησιού
- Θα «γεννηθεί» κάτι καινούριο; Η παγκόσμια αντιπαράθεση για τον ΟΗΕ έχει ξεκινήσει
- Ο Σωκράτης Φάμελλος για τον θάνατο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- ΠΑΟΚ: Σταθερή η κατάσταση των τραυματιών από το τροχαίο της Ρουμανίας









