Συντρίμμια drone προκάλεσαν πυρκαγιά σε δύο επιχειρήσεις στη ρωσική περιφέρεια του Κρασνοντάρ

Δύο επιχειρήσεις έπιασαν φωτιά και ένας άνθρωπος τραυματίσθηκε στην πόλη Σλαβιάνσκ επί του Κουμπάν στην περιφέρεια Κρασνοντάρ της Ρωσίας,

αφού συντρίμμια μη επανδρωμένου αεροσκάφους έπεσαν πάνω τους, ανακοίνωσε σήμερα το περιφερειακό κέντρο εκτάκτων καταστάσεων.

Το κέντρο δεν διευκρίνισε ποιες επιχειρήσεις επλήγησαν. Στην πόλη υπάρχει ένα ιδιωτικό διυλιστήριο με παραγωγική ικανότητα περίπου 100.000 βαρελιών την ημέρα, το οποίο προμηθεύει καύσιμα τόσο στην εσωτερική αγορά όσο και για εξαγωγές.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας αναχαίτισαν και κατέστρεψαν στη διάρκεια της νύκτας 40 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα 34 από τα οποία στην περιφέρεια του Κρασνοντάρ.

ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ αρχείου: Eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί