λιγότερο από μία ημέρα αφότου ο Τραμπ διατύπωσε και πάλι επικρίσεις σε βάρος του βρετανού ηγέτη γι’ αυτό που θεωρεί έλλειψη υποστήριξης εκ μέρους του προς την εκστρατεία των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν.
«Οι ηγέτες άρχισαν συζητώντας τις τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και στη στρατιωτική συνεργασία ανάμεσα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω της χρήσης βάσεων της RAF (Βασιλική Πολεμική Αεροπορία) για την υποστήριξη της συλλογικής αυτοάμυνας εταίρων στην περιοχή», σύμφωνα με δήλωση που εκδόθηκε από εκπρόσωπο του γραφείου του Στάρμερ.
Στη δήλωση δεν γίνεται καμιά αναφορά στις τελευταίες δηλώσεις του Τραμπ, σε ανάρτησή του στο Truth Social, στις οποίες απάντησε στην είδηση ότι η Βρετανία μπορεί να στείλει ένα αεροπλανοφόρο στην περιοχή λέγοντας πως «Δεν χρειαζόμαστε άτομα που συμμετέχουν σε Πολέμους αφού έχουμε ήδη κερδίσει!».
Η εκπρόσωπος του γραφείου του Στάρμερ πρόσθεσε: «Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε επίσης τα εγκάρδια συλλυπητήριά του στον Πρόεδρο Τραμπ και στον Αμερικανικό λαό για τους θανάτους έξι στρατιωτών των ΗΠΑ».
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ-EPA-CONSOLIDATED NEWS PHOTOS CNP POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον Ταύρο – Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας άνδρας
- Τρομερό ΒΙΝΤΕΟ: Αγωγοί στην Τεχεράνη εκρήγνυνται μετά τους βομβαρδισμούς σε υποδομές καυσίμων
- Ο Τραμπ δήλωσε πως η απόφαση να λάβει τέλος ο πόλεμος με το Ιράν θα ληφθεί «αμοιβαία» με τον Νετανιάχου
- Με τοπικές νεφώσεις και χωρίς αξιόλογη μεταβολή ο καιρός σήμερα – Πού αναμένεται να βρέξει
- Βίντεο έπος: “Δεν φοβόμαστε κανέναν – Αυτός είναι ο νέος ηγέτης του Ιράν”
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Σήμερα η πρόταση της εισαγγελέα για τα ελαφρυντικά
- Οι ΥΠΕΞ της Ρωσίας και των ΗΑΕ ζήτησαν τον τερματισμό των επιθέσεων εναντίον του Ιράν και των κρατών του Κόλπου
- Αμερικανικά ΜΜΕ: ΗΠΑ και Ισραήλ εξετάζουν την αποστολή ειδικών δυνάμεων στο έδαφος του Ιράν
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 9 Μαρτίου
- Με νέο ηγέτη συνεχίζει τον πόλεμο το Ιράν – Η παγκόσμια οικονομία σε αβέβαια μονοπάτια









