στα περίχωρα της πόλης Χορλίφκα, στην αυτοαποκαλούμενη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ (DPR) αλλά όλοι οι δημοσιογράφοι είναι ζωντανοί και ασφαλείς, ανέφερε η αρχισυντάκτρια του δικτύου Μάγια Μάννα στο Sputnik.
«Οι άνδρες του συνεργείου δέχθηκαν πυρά αλλά ευτυχώς όλοι είναι ζωντανοί και καλά στην υγεία τους, φεύγουν από το σημείο και θα τους “βγάλουμε” σε ζωντανή μετάδοση», είπε η Μάννα.
Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται η απομάκρυνση όλο του άμαχου πληθυσμού στο Ντονέτσκ και το Ντονμπάς.
Μάλιστα οι ρωσικές αρχές, όπως μετάδωσε νωρίτερα το Ria Novosti, εκτιμούν ότι μπορούν να φιλοξενήσουν στο Ροστόφ ακόμα και 900χιλ. εκτοπισμένους ρωσόφωνους της Αν. Ουκρανίας.
(φωτο:unsplash)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μηδενική αύξηση των δημοτικών τελών για το 2026 στον Δήμο Θεσσαλονίκης
- Ρωσικές δυνάμεις αναφέρουν πως διατηρούν υπό πλήρη έλεγχό την πόλη Κουπιάνσκ
- Δεν μπορεί να αγνοούνται αυτές οι φωνές στην Ευρώπη και να ακούγονται μόνο όσες θέλουν πόλεμο
- Στα “λευκά” η Νέα Υόρκη λίγο πριν τα Χριστούγεννα – Σπάνιες εικόνες με το Central Park καλυμμένο με χιόνι
- Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Το τέλος των τριών ευρώ, δεν σταματά τη λαίλαπα των ασιατικών πλατφορμών
- “Stranger Things”: Τα πιο σκοτεινά μυστικά του Χόκινς στο νέο τρέιλερ- “Τίποτα δεν έχει τελειώσει”
- Τρίνινταντ και Τομπάγκο: Άδεια στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ να χρησιμοποιούν τα αεροδρόμια της χώρας
- Ρεκόρ βροχοπτώσεων «ζωντάνεψε» μια εξαφανισμένη λίμνη στην Κοιλάδα του Θανάτου – Δείτε εικόνα
- Νέα δημοσκόπηση: Διατηρεί σταθερά την διαφορά από το δεύτερο κόμμα η ΝΔ
- ΗΠΑ: Απετράπη βομβιστική επίθεση με προγραμματισμένη αφετηρία την παραμονή Πρωτοχρονιάς









