Μετά το χθεσινό διπλωματικό «σόου» στον Λευκό Οίκο, ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει να επαναφέρει επί τάπητος μία κατ’ ιδίαν συνάντηση των προέδρων Ρωσίας και Ουκρανίας.
Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε, έπειτα από την «πολύ καλή» συζήτηση που είχε με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες, πως «άρχισε προετοιμασίες» για να γίνει συνάντηση του ουκρανού ηγέτη με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.
Ο Ζελένσκι από την πλευρά του δήλωσε πως με τον Πούτιν θα… συζητήσουν το εδαφικό.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη αντίδραση επί του θέματος από το Κρεμλίνο, αν και τη δεδομένη στιγμή μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο ο Πούτιν να δεχθεί να δει τη μαριονέτα του Κιέβου, εκτός κι αν πρόκειται για μία επί της ουσίας συνθηκολόγηση του Ουκρανονάτο!
Εξάλλου η Μόσχα δεν κρατά και τιςκαλύτερες των αναμνήσεων από την τελευταία (και μοναδική) φορά που συναντήθηκαν Πούτιν και Ζελένσκι.
Ήταν τότε που Γαλλία και Γερμανία, από κοινού με το Ουκρανονάτο… παραπλάνησαν με δήθεν ειρηνευτικές συμφωνίες (βλ. Μινσκ) τη Μόσχα κερδίζοντας χρόνο και εξοπλίζοντας την Ουκρανία.
Το 2019 ήταν που ο νεοεκλεγείς τότε Ζελένσκι… γελούσε εις βάρος του Πούτιν μπροστά στις κάμερες και με τις «πλάτες» των Μέρκελ και Μακρόν.
Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τα ειρωνικά «γελάκια» του Ζελένσκι ενώ ο Ρώσος πρόεδρος μιλούσε για την προστασία του εμπόλεμου από τότε Ντονμπάς, σχεδόν δύο χρόνια πριν την στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.
Αυτά η Μόσχα δεν πρέπει να τα ξεχάσει.
ΑΠΕΜΠΕ-EPA-REUTERS POOL photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Ρωσία λέει ότι η πρόταση του Ιράν για το ουράνιο είναι ακόμη επί τάπητος
- Φινλανδός πρόεδρος: «Η ιδεολογία πίσω από την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ έχει αλλάξει»
- Κακοκαιρία: Χωρίς ακτοπλοϊκά δρομολόγια Ζάκυνθος και Κεφαλονιά
- Σύνοδος Παγκόσμιων Κυβερνήσεων: Διαφημίζουν τα… εγκεφαλικά εμφυτεύματα!
- Απόπειρα δολοφονίας κατά Τραμπ: Σήμερα ανακοινώνεται η ποινή του επίδοξου δράστη
- Κρεμλίνο για New START: Θα ενεργήσουμε με υπευθυνότητα μετά την εκπνοή της συνθήκης
- Κ. Τασούλας: «Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια τόσων ανθρώπων χθες το βράδυ στο ναυάγιο στη Χίο»
- Υπόθεση Έπσταϊν: Αηδιασμένη η Ζαχάροβα – «Τώρα βλέπετε τι κάνουν στα παιδιά οι Δυτικές ελίτ», vid
- Θεσ/νίκη: Σε ΜΕΘ του Παπαγεωργίου θα συνεχιστεί η νοσηλεία του οπαδού του ΠΑΟΚ που διακομίστηκε από τη Ρουμανία
- Στην Ιαπωνία λειτουργεί νέο μπαρ μόνο για όσους θέλουν να παραιτηθούν από τη δουλειά τους – Τα ποτά είναι δωρεάν









