Ο διευθυντής του Ινστιτούτου Tsargrad, φιλόσοφος Alexander Dugin, προέβλεψε επτά μάχες, μετά τις οποίες μία… ακόμα πιο νέα τάξη πραγμάτων θα εγκαθιδρυθεί πάνω στον πλανήτη.
Σύμφωνα με τον σύμβουλο και φίλο του Βλαντιμίρ Πούτιν:
«Η πρώτη μάχη ήταν ο Αμερικανικός Εμφύλιος Πόλεμος. Η δεύτερη αφορά τον δικό μας πόλεμο στην Ουκρανία.
Επιπλέον, η Κίνα, η Ινδία, η Αφρική και η Λατινική Αμερική πρέπει επίσης να νικήσουν τους παγκοσμιοποιητές και τις μαριονέτες τους στο πεδίο της μάχης σήμερα.
Αυτές οι χώρες θα πρέπει να δώσουν τις δικές τους εξετάσεις και να ξεπεράσουν τις προκλήσεις. Για να μην αναφέρουμε τον ισλαμικό κόσμο, που αυτή τη στιγμή δίνει εξετάσεις για την πρόκληση του «Μεγάλου Ισραήλ».
Σύμφωνα με τον Ντούγκιν, «σήμερα βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός πραγματικού μεγάλου πολέμου. Και μόνο όταν δούμε το τέλος αυτών των πολέμων, δούμε δηλαδή ποιος είναι ο νικητής και ποιος ο ηττημένος, τότε μπορούμε να μιλήσουμε για πραγματικά μοιραίες συναντήσεις μεγάλων ηγετών των μεγάλων δυνάμεων για τη δημιουργία μιας νέας δομής μιας νέας παγκόσμιας τάξης».
Ο ίδιος μάλιστα παρομοίασε αυτή τη διεργασία, δηλαδή τη νέα «μοιρασιά» του πλανήτη με την ιστορική Διάσκεψη της Γιάλτας που σηματοδότησε την αρχή του τέλους του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου το 1945.
Και κατέληξε:
«Όλοι αναμένουν τη συνάντηση μεταξύ Βλαντιμίρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ. Και οι δύο είναι σημαντικοί πολιτικοί ηγέτες που εκπροσωπούν μεγάλα κράτη. Ωστόσο, είναι πρόωρο να μιλάμε για μια «Νέα Γιάλτα» που θα καθορίσει τις παραμέτρους ενός πολυπολικού κόσμου.
Για πραγματικές διαπραγματεύσεις για το μέλλον της παγκόσμιας αρχιτεκτονικής, δεν χρειάζονται μόνο ο Πούτιν και ο Τραμπ, αλλά ο πιο σημαντικός παράγοντας – η νίκη μας επί της παγκοσμιοποίησης και των διεθνιστών».
freepik photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επίθεση στο Ιράν: Τουλάχιστον 51 νεκροί από πλήγμα σε σχολείο
- Αυτό θα πει κούραση – Επέστρεψε σπίτι από πολύωρη βάρδια και ξέχασε πώς ξεκλειδώνει η πόρτα (Vid)
- Κέντρο Αθήνας: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία – Ανοικτοί ξανά οι σταθμοί Μετρό «Σύνταγμα», «Πανεπιστήμιο»
- Ταξιδιωτικές οδηγίες για τους Έλληνες πολίτες από τις πρεσβείες στη Μ. Ανατολή
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι έπληξε σημεία με υψηλόβαθμους Ιρανούς αξιωματούχους
- Γ. Παπανδρέου: «Στα Τέμπη το κράτος απέτυχε πλήρως»
- Νεκροί και στη Συρία – 4 άτομα σκοτώθηκαν από χτύπημα ιρανικού πυραύλου σε κτίριο
- Τραγωδία Τεμπών: Παρόντες χιλιάδες άνθρωποι και στη Θεσσαλονίκη
- Περιφ. Αττικής: Νέες κατασχέσεις 5,6 τόνων τροφίμων – «Δεν σταματάμε», λέει ο Ν. Χαρδαλιάς
- Ηράκλειο: Πλήθος κόσμου στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη, στην Πλατεία Ελευθερίας – Ποια συνθήματα κυριάρχησαν









