Συγκλονιστικό βίντεο: Ληστές προσπαθούν να κλέψουν αυτοκίνητο και ανοίγουν πυρ – Τα εγγόνια της οικογένειας είναι μέσα

Ένοπλοι ληστές άνοιξαν πυρ εναντίον μιας οικογένειας του Μισισιπή την Παρασκευή και προσπάθησαν να κλέψουν το όχημά τους, μέσα στο οποίο βρίσκονταν ακόμα τα εγγόνια της οικογένειας.

Το βίντεο από την κάμερα του κουδουνιού της πόρτας που έλαβε ο τοπικός ειδησεογραφικός σταθμός WAPT δείχνει δύο άνδρες να περπατούν στο σπίτι της οικογένειας του Τζάκσον με τουλάχιστον ένα όπλο στραμμένο σε μια γυναίκα, τη Χέδερ Άλεν, και τον ενήλικα γιο της να στέκονται δίπλα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο σταθμευμένο στο δρόμο.

Ένας πυροβολισμός ακούγεται καθώς το ζευγάρι κρύβεται πίσω από το αυτοκίνητο ενώ οι άνδρες πλησιάζουν, κραδαίνοντας το όπλο.

Άνδρας και γυναίκες γονατίζουν πίσω από το αυτοκίνητο καθώς ο ένοπλος στρέφει το όπλο προς το μέρος τους.

Η τρομακτική στιημή μαγνητοσκοπήθηκε από την κάμερα του κουδουνιού του σπιτιού — η οποία κατέγραψε τον ήχο τουλάχιστον ενός πυροβολισμού.
Στη συνέχεια, ένας από τους άνδρες ανοίγει την πόρτα του οδηγού και βγάζει την κόρη του Άλεν από το όχημα και μπαίνει πίσω από το τιμόνι, σύμφωνα με το βίντεο.

Ο ύποπτος έστρεψε ένα όπλο στο πρόσωπο του άλλου γιου της Άλεν, ο οποίος ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, είπε η Άλεν στον ειδησεογραφικό σταθμό.
«Πηδάω στη θέση του οδηγού, στέκομαι απ’ έξω και κοιτάζω μέσα και βλέπω ένα όπλο στο πρόσωπο του μεγαλύτερου αγοριού μου», είπε.

Ο γιός της κατάφερε να ξεφύγει αλλά τα δύο μικρά εγγόνια της, τα παιδιά της κόρης της, ήταν ακόμα μέσα.

«Η κόρη μου είπε: «Τα μωρά μου, τα μωρά μου είναι στο αυτοκίνητο», είπε η Άλεν στη συνέντευξη.

Η Άλεν αποφάσισε να το ρισκάρει και να τα αρπάξει από το αυτοκίνητο ενώ οι δύο ύποπτοι φώναζαν επανειλημμένα για τα κλειδιά.


Για να πείσουν τους ένοπλους να φύγουν, η γιαγιά τους έριξε τα δικά της κλειδιά και διέφυγαν με το αυτοκίνητό της που ήταν σταθμευμένο στο μπροστινό γρασίδι, δείχνει το βίντεο.

Το όχημά της ανακτήθηκε σε μεγάλο βαθμό άθικτο, μόλις δύο τετράγωνα μακριά, περίπου 40 λεπτά μετά την κλοπή αυτοκινήτου, είπε η αστυνομία του Τζάκσον στον σταθμό.

Το αυτοκίνητο βρίσκεται στην κατοχή της αστυνομίας καθώς το επεξεργάζεται για αποδεικτικά στοιχεία.


Οι ύποπτοι παραμένουν ελεύθεροι καθώς η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την ληστεία.
Η Άλεν είπε ότι η ένοπλη ληστεία αυτοκινήτου ήταν τραυματική για όλη την οικογένεια.

“Δεν κοιμάμαι. Ο μεγαλύτερος γιος μου, είναι ακόμη και φοβισμένος. Η κόρη μου, έχει υποστεί σοκ, αλλά τουλάχιστον όλοι είναι ασφαλείς», είπε στο WAPT.

Η Άλεν ζει στην περιοχή για περίπου τρεις μήνες, αλλά θέλει ήδη να αφήσει τον Τζάκσον μετά το τρομακτικό περιστατικό.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί