Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ από το Νεπάλ: Κοριτσάκι βρέθηκε ζωντανό 60 ώρες μετά τις φονικές πλημμύρες

Η 6χρονη Μανίσα διασώθηκε δύο μέρες μετά τις φονικές πλημμύρες στο Νεπάλ και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Κατμαντού

Συγκεκριμένα οι διασώστες επιχειρούσαν στην περιοχή Σιαμπρουμπέσι, στη Ρούσουα, αναζητώντας επιζώντες, όταν άκουσαν έναν ήχο από τα ερείπια που αρχικά θεώρησαν ότι ήταν γάτα.

Ο Sanju Khatri, αστυνομικός, ανέφερε ότι οι ομάδες ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια όταν εντόπισαν τη Μανίσα παγιδευμένη κάτω από αυτά.

Η επιχείρηση διάσωσης διήρκησε περίπου δύο ώρες, ενώ συγκλονιστικό βίντεο καταγράφει το ανατριχιαστικό στιγμιότυπο που το κοριτσάκι ανασύρεται ζωντανό.

Οι διασώστες τη μετέφεραν στο στρατόπεδο διάσωσης της αστυνομίας, όπου της έδωσαν νερό και τη φρόντισαν μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

(photo: ΑΠΕ -ΜΠΕ / EPA -EPA)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί