Συγκίνηση έχει προκαλέσει στην Ινδία η ιστορία μιας 15χρονης η οποία έκανε ποδήλατο για 1.200 χλμ., μεταφέροντας τον ανάπηρο πατέρα της, προκειμένου και οι δύο να γλιτώσουν από την πείνα.
Η ιστορίας της Τζιότι Κουμάρι ξεκίνησε όταν ελήφθη η απόφαση για lockdown στην Ινδία.
Ο πάτερας της ο οποίος μετά από ατύχημα δεν μπορούσε να περπατήσει, έβγαζε τα προς το ζην με ένα αυτόματο τρίκυκλο. Όταν, όμως, αποφασίστηκε να απαγορευτούν οι άσκοπες μετακινήσεις ο πατέρας της 15χρονης έμεινε χωρίς εισόδημα.
Όπως περιέγραψε η 15χρονη ο σπιτονοικοκύρης τους επέμεινε να ζητάει το ενοίκιο και τους απειλούσε με έξωση ενώ δεν είχαν χρήματα ούτε για τροφή.
Η Κουμάρι έκανε αδιάλειπτα πετάλι για 10 ημέρες και μόνο μια φορά δέχθηκε να τους μεταφέρει για λίγα χιλιόμετρα ένα φορτηγό.
Όσο για φαγητό, η 15χρονη και ο πατέρας της εξασφάλιζαν τροφή και νερό χάρη στην καλοσύνη αγνώστων που έβλεπαν την προσπάθειά τους.
Η 15χρονη είχε φύγει από το χωριό της προκειμένου να φροντίζει τον πατέρα της.
«Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι. Ο καιρός ήταν ζεστός αλλά δεν είχαμε άλλη επιλογή. Είχα μόνο ένα στόχο στο μυαλό μου και αυτός ήταν να φτάσουμε σπίτι» δήλωσε η έφηβη η οποία μια εβδομάδα μετά εξακολουθεί να δηλώνει εξαντλημένη από την προσπάθειά της.
Η ιστορία της 15χρονη προκάλεσε το ενδιαφέρον της Ποδηλατικής Ομοσπονδίας της Ινδίας η οποία την προσκάλεσε για δοκιμαστικά στο Δελχί ενώ στην νεαρή κοπέλα αναφέρθηκε και η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα η οποία έκανε λόγο για «μια πολύ ωραία ιστορία αντοχής και αγάπης».
Η 15χρονη πάντως εμφανίζεται σεμνή ξεκαθαρίζοντας ότι αν και αισθάνεται χαρούμενη με την αναγνωρισιμότητα που έχει αποκτήσει εντούτοις δεν έκανε ποδήλατο κυνηγόντας τη φήμη «αλλά ήταν μια απόφαση απελπισίας».
(protothema – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















