Στρίπερ κατεβαίνει για Δήμαρχος στο Πόρτλαντ! Τι υπόσχεται για άστεγους, ναρκομανείς και άδεια καταστήματα

Οι περισσότερες επιχειρήσεις από το κέντρο του Πόρτλαντ στο Όρεγκον, έχουν φύγει λόγω του μεγάλου θέματος με άστεγους και ναρκομανείς στην περιοχή, αλλά μια διαβόητη στρίπερ που διεκδικεί τη δημαρχία ισχυρίζεται ότι έχει τη λύση: να προσελκύσει περισσότερους καλλιτέχνες.

Η στρίπερ Βίβα Λας Βέγκας (Viva Las Vegas) παραδέχεται ότι δεν έχει καμία εμπειρία στην πολιτική, αλλά ισχυρίζεται ότι αν αναλάβει τη δημαρχία θα λύσει τα προβλήματα της πόλης που μαστίζεται από τη βία και τις συμμορίες ναρκωτικών, αναθέτοντας τα περισσότερα από τα δημαρχιακά της καθήκοντα σε άλλους.

Η πόλη βρίσκεται σε κρίση, με το Όρεγκον να έχει εκδώσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης 90 ημερών λόγω της κρίσης της φαιντανύλης (ναρκωτικό) στο κέντρο του Πόρτλαντ τον Ιανουάριο.

Ο δήμαρχος Τεντ Γουίλερ σημείωσε ότι το 2023 υπήρχαν 6.300 άστεγοι στους δρόμους της πόλης και ότι πέρυσι καταγράφηκαν 527 περιπτώσεις τοξικομανών που μεταφέρθηκαν στα επείγοντα από υπερβολική δόση, σύμφωνα με το Spectrum News.

Αλλά η Viva, που το πραγματικό της όνομα είναι Liv Osthus, αποκάλυψε το μεγάλο της σχέδιο, λέγοντας στην Williamette Week: “Αν καταφέρουμε να κάνουμε το κέντρο της πόλης να ανθίζει ξανά, αν βάλεις ένα στούντιο τέχνης στο κέντρο της πόλης, πολύ σύντομα θα έχεις μια καφετέρια, ένα εστιατόριο”.

Εταιρεία ακινήτων προχώρησε πρόσφατα σε μια “μια ζοφερή προοπτική” για το Πόρτλαντ σε έκθεσή της, σημειώνοντας ότι πάνω από το 26% των χώρων γραφείων της πόλης ήταν κενά και μεταξύ 2020 και 2021 και ότι η κομητεία Multnomah έχασε 1,08 δισεκατομμύρια δολάρια μέσω της μετακίνησης πολιτών.

Η Osthus, εξηγεί ότι θεωρεί ότι ο δήμαρχος πρέπει να είναι “δυναμική φυσιογνωμία” και σχεδιάζει να μοιράσει οποιεσδήποτε αρμοδιότητες δεν έχει την εμπειρία να αναλάβει.

“Οι καλλιτέχνες θα επαναφέρουν την ενέργεια στο κέντρο της πόλης. Και καθώς έρχεται η ενέργεια, θα υπάρχει περισσότερη ελπίδα”, πρόσθεσε ο Osthus.

Η Osthus μετακόμισε στο Πόρτλαντ το 1997 για να ακολουθήσει καριέρα στη μουσική και τελικά άρχισε να κάνει στριπτίζ, ενώ δηλώνει ότι χάρη στο επάγγελμά της διαθέτει την ικανότητα να είναι καλή ακροάτρια.

“Έχω περάσει 27 χρόνια ακούγοντας τους ανθρώπους. Ο δήμαρχος [πρέπει να είναι] κάποιος που να ακούει και να συνδέεται με τους ανθρώπους και να θυμίζει στο Πόρτλαντ τα καλύτερα σημεία του”, καταλήγει.

(με πληροφορίες από newsit. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί