Αριθμός-ρεκόρ 520.000 και πλέον μεταναστών, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν κάπου 120.000 ανήλικοι, διέσχισαν το 2023 την αφιλόξενη ζούγκλα του Νταριέν, φυσικό σύνολο της Κολομβίας με τον Παναμά, καθ’ οδόν προς τις ΗΠΑ, ανακοίνωσε πρόσφατα η παναμαϊκή κυβέρνηση.
Όπως και στην Ευρώπη έτσι και στις ΗΠΑ λαμβάνει χώρα εισαγωγή αλλοδαπών, η οποία θα εντείνει την φτώχεια και θα φέρει πιο κοντά το χάος!
Σε αυτή την κατεύθυνση κινητοποιούνται οι πάντες και τα πάντα!
Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πως ο εναλλακτικός δημοσιογράφος, Τζέιμς Ο’Κιφ, προσπαθεί να «στριμώξει» οδηγό λεωφορείου, ο οποίος πηγαινοφέρνει αλλοδαπούς!
Αρνείται να απαντήσει για ποιόν πραγματικά δουλεύει και γενικά νιώθει άβολα μπροστά στις ερωτήσεις που δέχεται!
Περαιτέρω λόγια περισσεύουν!
Απλά δείτε:
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ταραντέλα: Ο πιο δημοφιλής χορός της Κάτω Ιταλίας με τις αρχαίες ελληνικές ρίζες, vid
- Φον ντερ Λάιεν: Αντιμέτωπη ξανά με πρόταση μομφής η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη συμφωνία “Mercosur”
- Η Γροιλανδία απειλεί να φέρει στην επιφάνεια «την βαθιά ασθένεια εντός της διατλαντικής συμμαχίας»
- “Ποιον δρόμο θα πάρεις Γροιλανδέ;”- Η ανάρτηση του Λευκού Οίκου με τα έλκηθρα σε σταυροδρόμι
- Κιάρα Φεράνι: Η κορυφαία influencer της Ιταλίας, αθωώθηκε για το «Pandorogate»
- Έληξε η συνάντηση της αντιπροσωπείας Δανίας-Γροιλανδίας με τον αντιπρόεδρο και τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ
- «Οικία Κοκοβίκου»: Οι αρχαιότητες που αποκαλύφθηκαν στην αυλή του «Αντωνάκη και της Ελένης» – Δείτε εικόνες
- Παρούσα η Ρωσία στην Μέση Ανατολή – Τι φέρεται να ισχύει αυτή την στιγμή
- Η νέα παγκόσμια τάση! «Πυρετώδεις» διεργασίες στο παρασκήνιο
- Βίντεο με τη φρεγάτα «Κίμων» να μπαίνει σε ελληνικά νερά – «Το μέλλον του Πολεμικού Ναυτικού καταπλέει»









