• Αρχική
  • Άρθρα
  • Στο πι και φι ξεπέρασε τον κορωνοϊό και η Μελάνια Τραμπ – Πώς το κατάφερε;

Στο πι και φι ξεπέρασε τον κορωνοϊό και η Μελάνια Τραμπ – Πώς το κατάφερε;

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζει ότι είναι… superman, αλλά και η σύζυγός του Μελάνια Τραμπ δεν πάει πίσω… Σε σημείωμά της υποστηρίζει ότι ξεπέρασε τον κορωνοϊό ακουλουθώντας μια πιο… φυσική οδό.

Η Μελάνια Τραμπ δημοσίευσε μία προσωπική μαρτυρία στον ιστότοπο του Λευκού Οίκου, στην οποία περιγράφει την εμπειρία της με τον κορωνοϊό.

Σε αυτή αποκάλυψε επίσης ότι ο γιος της, Μπαρόν Τραμπ, 14 ετών, βρέθηκε και αυτός επίσης θετικός στον κορωνοϊό, μία διάγνωση την οποία δεν είχε γνωστοποιήσει ο Λευκός Οίκος.

Πλέον, η Μελάνια Τραμπ, όπως και ο σύζυγός της, έχει βγει αρνητική σε τεστ για τον κορωνοϊό, σύμφωνα με τους γιατρούς του προέδρου των ΗΠΑ. «Φυσικά, το μυαλό μου πήγε αμέσως στον γιο μας», έγραψε η Μελάνια Τραμπ. Ο Μπαρόν Τραμπ είχε αρχικά βγει αρνητικός στο τεστ για τον κορωνοϊό, μετά τη θετική διάγνωση στον ιό του προέδρου των ΗΠΑ. Ωστόσο, ο έφηβος έκανε νέο τεστ και σε αυτό βρέθηκε θετικός. Σύμφωνα με τη μητέρα του, ο Μπαρόν «δεν είχε συμπτώματα», και τώρα νέο τεστ τον έβγαλε αρνητικό στον ιό.

Σύμφωνα με το CNN, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε σε δημοσιογράφους την Τετάρτη, και μετά το άρθρο που δημοσίευσε η Μελάνια Τραμπ, ότι ο Μπαρόν είναι «καλά». Ο Μπαρόν είχε τον ιό «για τόσο σύντομο χρονικό διάστημα», είπε επίσης ο Ντόναλντ Τραμπ. «Ούτε που νομίζω ότι ήξερε ότι τον είχε, γιατί είναι νέοι και το ανοσοποιητικό τους σύστημα είναι δυνατό και το καταπολεμούν 99,9%. Και ο Μπαρόν είναι όμορφος και ελεύθερος», συνέχισε.

Όσον αφορά στα συμπτώματα που είχε, η Μελάνια Τραμπ έγραψε ότι «ήταν ελάχιστα αν και με χτύπησαν ταυτόχρονα». Περιέγραψε ότι είχε πόνους στο σώμα, βήχα και πονοκεφάλους και έντονη αίσθηση κόπωσης. Σε αντίθεση με τον σύζυγό της πάντως, η Μελάνια Τραπ δεν πήγε σε νοσοκομείο για θεραπεία, αντίθετα παρέμεινε απομονωμένη στον Λευκό Οίκο, όπως δήλωσε η εκπρόσωπός της Στέφανι Γκρίσαμ στο CNN. Παράλληλα, η Τραμπ έγραψε ότι δεν επέλεξε μία θεραπευτική πορεία σαν αυτή του συζύγου της και προέδρου των ΗΠΑ, αλλά «μία πιο φυσική οδό» που βασίζεται σε «βιταμίνες και υγιεινές τροφές», και όχι σε ένα κοκτέιλ φαρμάκων.

«Ενθαρρύνω τους πάντες να συνεχίσουν να ζουν όσο πιο υγιεινά μπορούν. Μια ισορροπημένη διατροφή, ο καθαρός αέρας και οι βιταμίνες είναι πραγματικά ζωτικής σημασίας για να διατηρήσουμε το σώμα μας υγιές. Για την πλήρη ευημερία σας, η συμπόνια και η ταπεινοφροσύνη είναι εξίσου σημαντικές για να διατηρήσουμε το μυαλό μας δυνατό. Για μένα προσωπικά, το πιο σημαντικό μέρος της ανάκαμψής μου ήταν η ευκαιρία να συλλογιστώ πολλά πράγματα – οικογένεια, φιλίες, τη δουλειά μου και να παραμείνουμε αληθινοί σε αυτό που είμαστε», αναφέρει σε άλλο σημείο της μαρτυρίας της η Μελάνια και καταλήγει:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι είμαι αρνητική στον κορωνοϊό και ελπίζω γρήγορα να επανέλθω στις δραστηριότητές μου. Μαζί με αυτά τα καλά νέα, θέλω οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι καταλαβαίνω πόσο τυχερή είναι η οικογένειά μου που έλαβε το είδος της φροντίδας που κάναμε. Αν είστε άρρωστος ή εάν έχετε κάποιον αγαπημένο σας που είναι άρρωστος – σας σκέφτομαι και θα σας σκέφτομαι κάθε μέρα. Προσεύχομαι για τη χώρα μας και προσεύχομαι σε όλους όσους αντιμετωπίζουν την COVID-19 και άλλες ασθένειες ή προκλήσεις».


iefimerida/photo: video screenshot