• Αρχική
  • Άρθρα
  • Στο νοσοκομείο ο τέως μάνατζερ της εκστρατείας του Τραμπ – Απειλούσε να αυτοτραυματιστεί!

Στο νοσοκομείο ο τέως μάνατζερ της εκστρατείας του Τραμπ – Απειλούσε να αυτοτραυματιστεί!

Στο νοσοκομείο εισήχθη, την Κυριακή (27/09, τοπική ώρα), ο τέως μάνατζερ της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς απειλούσε να αυτοτραυματιστεί, αλλά η σύζυγός του κάλεσε την Αστυνομία.

Απείλησε να αυτοτραυματιστεί και εισήχθη στο νοσοκομείο, την Κυριακή (27/09, τοπική ώρα), ο Μπραντ Παρσκέιλ που ήταν τέως μάνατζερ της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, Προέδρου των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «South Florida Sun-Sentinel», η σύζυγος του Παρσκέιλ κάλεσε την Αστυνομία, λέγοντας ότι εκείνος επέστρεψε στο σπίτι τους, στο Φορτ Λοντερντέιλ, με γεμάτα όπλα και απείλησε να βλάψει τον εαυτό του.

​Επίσης, ο ίδιος άφησε την Αστυνομία να τον συλλάβει καθώς, σύμφωνα με τη νομοθεσία στη Φλόριντα, οι Αρχές έχουν δικαίωμα να θέσουν υπό κράτηση όποιον μπορεί να αποτελέσει απειλή για τον εαυτό του ή για τους άλλους. 

Ο διευθυντής Επικοινωνίας της εκστρατείας του Τραμπ, Τιμ Μούρτογκ, σχολίασε το περιστατικό, εκφράζοντας την ετοιμότητα της πλευράς του Αμερικανού Προέδρου να υποστηρίξει τον Παρσκέιλ και κατηγόρησε τους Δημοκρατικούς ότι πυροδότησαν το συμβάν.

Ειδικότερα, ο Μούρτογκ τόνισε μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το ABC News:

«Ο Μπραντ Παρσκέιλ είναι μέλος της οικογένειάς μας και όλοι τον αγαπάμε. Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε τον ίδιο και την οικογένειά του με κάθε τρόπο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Παρσκέιλ ήταν διευθυντής Ψηφιακών Μέσων για την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ το 2016 και έγινε ο κύριος μάνατζερ το 2020, μέχρι τον Ιούλιο, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Μπιλ Στέπιεν.

Μέχρι πρότινος, ο Παρσκέιλ είχε συμβουλευτικό ρόλο στον τομέα των Ψηφιακών Μέσων.


Με πληροφορίες από sputnik/photo: video screenshot