Στην παρέλαση για την Ημέρα Ναυτικού ο Πούτιν: «Θα μας παραδοθούν οι ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ “Ζircon”», vid

Ο Πρόεδρος Πούτιν επιθεωρεί τη γραμμή παρέλασης των πολεμικών πλοίων την Ημέρα του Ναυτικού της Ρωσίας.

«Γεια σας σύντροφοι! Σας συγχαίρω για την ημέρα του Πολεμικού Ναυτικού», είπε ο ρώσος αρχιστράτηγος στην Κρονστάνδη, μια ναυτική πόλη κοντά στην Αγία Πετρούπολη.

Ο Ρώσος ηγέτης θα εκφωνήσει ομιλία στην παρέλαση της Ημέρας του Ναυτικού, η οποία ξεκινά σήμερα Κυριακή στην Αγία Πετρούπολη.

«Το Πολεμικό Ναυτικό είναι αποφασιστικά ικανό να απαντήσει σε όποιον αποφασίσει να καταπατήσει την κυριαρχία και την ελευθερία μας», είπε μεταξύ άλλων.

Η ναυτική παρέλαση στον ποταμό Νέβα περιλαμβάνει περισσότερα από 40 πολεμικά πλοία και υποβρύχια.

Το εναέριο τμήμα αποτελείται από 42 αεροσκάφη και ελικόπτερα, συμπεριλαμβανομένου του αμφίβιου αεροσκάφους Be-200 Altair.

Πύραυλοι Zircon

Η παράδοση των υπερηχητικών πυραυλικών συστημάτων Zircon στις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις θα ξεκινήσει τους επόμενους μήνες, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.


“Αρκεί να αναφέρουμε τα τελευταία συστήματα υπερηχητικών πυραύλων Zircon, ανάλογα των οποίων δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο, για τα οποία δεν υπάρχουν φραγμοί. Αγαπητοί σύντροφοι, η παράδοσή τους στις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις θα ξεκινήσει τους επόμενους μήνες”, είπε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια ναυτικού παρέλαση στην Αγία Πετρούπολη.


Σημείωσε ότι το πρώτο πλοίο που θα χρησιμοποιήσει το Zircon θα ήταν η φρεγάτα Admiral Gorshkov.


Η φρεγάτα Admiral Gorshkov θα είναι η πρώτη που θα αναλάβει καθήκοντα μάχης με αυτό το τρομερό όπλο επί του σκάφους. Η περιοχή εξυπηρέτησης του πλοίου εξοπλισμένη με υπερηχητικούς πυραύλους Zircon και πυραύλους κρουζ θα επιλεγεί με βάση τα συμφέροντα της διασφάλισης της ασφάλειας της Ρωσίας”, πρόσθεσε ο πρόεδρος.

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί