Στιγμές τρόμου στις ΗΠΑ: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα για 90 λεπτά!

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο δείχνει φορτηγό να συγκρούεται με αυτοκίνητο που είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα πάνω σε μια γέφυρα, ενώ ακολουθούν 90 δραματικά λεπτά.

Το βαρύ όχημα συγκρούεται με αυτοκίνητο που είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα και ταχύτατα καταλήγει να κρέμεται στο κενό από τη γέφυρα. Η κάμερα που υπήρχε στο φορτηγό καταγράφει εικόνα και ήχο, ενώ η οδηγός ουρλιάζει από φόβο, με το προσωπικό της μαρτύριο να κρατάει 90 λεπτά. Τόσα χρειάστηκαν για να την απεγκλωβίσουν από το σημείο. Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της και πλέον περιμένει την απόφαση των δικαστών, για τα όσα έγιναν τον περασμένο Μάρτιο.

Κατηγορούμενος για το τροχαίο ήταν ο 33χρονος Τρέβορ Μπράναμ, ο οποίος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οδηγούσε επικίνδυνα κάνοντας συνεχώς σφήνες, προτού τελικά μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρουστεί με το φορτηγό.

Στο βίντεο που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο φαίνεται η 26χρονη να προσπαθεί να συγκρατήσει το φορτηγό στον δρόμο και να ουρλιάζει όταν το όχημα κρεμάστηκε στο κενό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

(Με πληροφορίες από newsit. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί