Χιλιάδες διαδηλωτές κατέβηκαν στους δρόμους πόλεων της Γερμανίας κατά των περιοριστικών μέτρων που επέβαλε η κυβέρνηση Μέρκελ λόγω του κορωνοϊού.
Τουλάχιστον 3.000 άτομα διαδήλωσαν στο Μόναχο και χιλιάδες ακόμη συγκεντρώθηκαν στη Στουτγάρδη κι άλλα αστικά κέντρα απαιτώντας την άρση του lockdown από τις γερμανικές Αρχές, αψηφώντας πολλοί εξ’ αυτών τις συστάσεις για περιορισμένη συμμετοχή και τήρηση των κανόνων κοινωνικής αποστασιοποίησης καθώς η χώρα βρίσκεται ακόμη αντιμέτωπη με την πανδημία του κορωνοϊού.
Οι διαδηλωτές κατηγορούν την πολιτική ηγεσία της Γερμανίας και το ιατρικό προσωπικό ότι διασπείρουν πανικό και περιορίζουν τα δικαιώματα των πολιτών με το παρατεταμένο lockdown, ενώ σε κάποιες από τις συγκεντρώσεις συμμετείχαν και ακτιβιστές κατά του εμβολιασμού.
(φωτο:video screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνελήφθη ο δράστης του διπλού φονικού στη Φοινικούντα Μεσσηνίας
- Γάλλος πρωθυπουργός: Αναστέλλεται η μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού μέχρι τις προεδρικές εκλογές του 2027
- Είναι τρελοί αυτοί οι Κινέζοι! Αυτό κάνουν σήμερα στην έρημο Τάκλα Μακάν, vid
- Δ. Παπαστεργίου στο ΕΒΕΑ: Φέρνουμε τη χώρα στη νέα εποχή της καινοτομίας και των τεράστιων ευκαιριών
- Ρουμανία: Ασταμάτητες ροές νατοϊκού υλικού προς την Ουκρανία, vid
- Κ. Τσιάρας: Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα της OLAF οι πληρωμές από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ο παράξενος “Τριχωτός Βάτραχος” που βγάζει νύχια για να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του
- Πράσινο φως από την Κομισιόν στο 6ο αίτημα πληρωμής της Ελλάδας, ύψους 2,44 δισ. ευρώ
- Ερντογάν: Η διπλωματία που έχουμε αναπτύξει με τον Τραμπ είναι πολύ σημαντική
- Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Καμία παρέμβαση επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στον ΟΠΕΚΕΠΕ









