Σόου Ερντογάν! Μόλις ολοκλήρωσε βιντεοκλήση στην οποία επιχαίρει για την επιτυχία του «τουρκικού εμβολίου»!

Την ώρα που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προχωρά σε επιπλήξεις προς την Τουρκία για τον τρόπο που αναφέρει – ή μάλλον αποκρύβει – τον πραγματικό αριθμό κρουσμάτων,

η εγχώρια προπαγάνδα ανακοίνωσε πριν λίγο την επιτυχή είσοδο του «τουρκικού εμβολίου» στη φάση των ανθρώπινων δοκιμών.

Η συνταγή κλασσική: ένα τηλεοπτικό σόου όπου οι επιστήμονες αναφέρουν στον Πρόεδρο τα καλά νέα, με τον ίδιο να επιχαίρει καθισμένος στο γραφείο του. Πέρα απ τις κάμερες του κινητού και του τάμπλετ, τηλεοπτικές κάμερες παρακολουθούν τη συνομιλία. Η τηλεσκηνοθεσία είναι εντυπωσιακή.

Ο Τούρκος υπουργός Υγείας Κοτσά εμφανίζεται σε εργαστήριο περιστοιχισμένος από άλλους λευκοφορεμένους γιατρούς, να μιλά στο κινητό του με τον Πρόεδρο Ερντογάν.

Ο Τούρκος ηγέτης, κάθεται μεγαλοπρεπώς με δυο τουρκικές σημαίες εκατέρωθεν.

Ο υπουργός Υγείας βρισκόταν στο ερευνητικό εργαστήριο όπου γίνονται έρευνες για το τουρκικό εμβόλιο. Η εφημερίδα Χουριέτ αναφέρει ότι επέλεξε αυτή την επίσκεψη για να μεταφέρει τα «ευχάριστα νέα στον Πρόεδρο».

Στη βιντεοκλήση ο υπουργός λέει ότι οι δοκιμές τριών εμβολίων σε ανθρώπους θα ολοκληρωθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα με 10 μέρες.

Ο Ερντογάν απάντησε «ελπίζω να το βάλουμε σύντομα σε παραγωγή και να ξεκινήσουμε τη διαδικασία εμβολιασμού στους ανθρώπους».

Κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης, οι επιστήμονες παρουσίασαν στον Ερντογάν σύριγγες με το «τουρκικό εμβόλιο».

Η κλήση τελειώνει με ένα ικανοποιημένο Ερντογάν να κοιτάζει στα δεξιά του για κάποιον που θα κλείσει την σύνδεση της βιντεοκλήσης.

(Από newmoney – φωτο:newmoney)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί