Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ: Σιχ οπλισμένος με σπαθί κόβει το χέρι αστυνομικού σε μπλόκο για κορωνοϊό! (Προσοχή βίαιες σκηνές)

Σε ένα σοκαριστικό περιστατικό από την ινδική επαρχία Πουντζάμπ, πολεμιστές Σιχ με σπαθιά επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, κόβοντας το χέρι ενός και τραυματίζοντας αρκετούς άλλους.

Στο παρακάτω βίντεο, οι βίαιοι ταραχοποιοί έσπασαν με το φορτηγάκι τους τα οδοφράγματα καραντίνας για τον κορονοϊο κι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς που προσπάθησαν να τους ακινητοποιήσουν.

Ξαφνικά, ένας από τους άντρες βγαίνει από το όχημα και κόβει με σπαθί το χέρι του αστυνομικού Χαρτζίτ Σινγκ, που πέφτει στο δρόμο, ουρλιάζοντας από τον πόνο.

«Σε ένα δυστυχές περιστατικό σήμερα το πρωί, μια ομάδα Νιχάνγκς (πολεμιστών Σιχ) τραυμάτισαν μερικούς αστυνομικούς στην πόλη Πατιάλα, στην Πουντζάμπ. Ένας από τους αστυνομικούς, του οποίου το χέρι κόπηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο PGI Chandigarh», ανέφερε ο γενικός διευθυντής της τοπικής αστυνομίας, Ντίνκαε Γκούπτα.

Ήδη 76 μέλη της ομάδας Νιχάνγκ -πολεμιστές Σιχ που φέρουν παραδοσιακά όπλα όπως σπαθιά και ντύνονται με φαρδιές ρόμπες- έχουν ήδη συλληφθεί.

Να σημειώσουμε ότι αρκετές τέτοιες βίαιες επιθέσεις εναντίον αστυνομικών έχουν έρθει στο φως εν μέσω πανδημίας κορονοϊού COVID-19, καθώς η αστυνομία προσπαθεί να εφαρμόσει τα μέτρα καραντίνας.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή πολύ βίαιες σκηνές:


sputniknews / photo: video screenshot

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί