Σοκαρίστηκαν ακόμα και οι γιατροί: Βρήκαν ζωντανό χέλι 30 εκατοστών στην κοιλιά άνδρα

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι γιατροί όταν ανακάλυψαν στην κοιλιά ενός άνδρα ένα ζωντανό χέλι. Πιστεύουν ότι βρέθηκε να στριφογυρίζει στην κοιλιά του, καθώς εισήλθε στο σώμα του μέσω του πρωκτού του.

Ο 34χρονος άνδρας από το Βιετνάμ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ώστε να αφαιρεθεί το χέλι που είχε μήκος 30 εκατοστά.

Η ανακάλυψη έγινε όταν ο άνδρας μετέβη στο Ιατρικό Κέντρο της Περιφέρειας Χάι Χα στην επαρχία Κουάνγκ Νιν με έντονο κοιλιακό άλγος την περασμένη Τετάρτη, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα.

Πώς “τρύπωσε” το χέλι στο σώμα του άνδρα
Οι γιατροί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το πλάσμα της θάλασσας εισήλθε στο σώμα του άνδρα μέσω του πρωκτού του και γλίστρησε στην κοιλιά μέσω του παχέος εντέρου του, σύμφωνα με το Oddity Central.


Το χέλι εντοπίστηκε αφού οι γιατροί έκαναν υπερηχογράφημα και ακτινογραφία, η οποία έδειξε ότι ένα ξένο αντικείμενο βρισκόταν μέσα στον πεπτικό σωλήνα του άνδρα.

«Πρόκειται για μια σπάνια περίπτωση», είπε ο επικεφαλής της χειρουργικής, Pham Manh Hung. «Η περιοχή του ορθού έχει πολλά υγρά κοπράνων και μολύνεται εύκολα με βακτήρια, αλλά η επέμβαση έγινε με ασφάλεια, ώστε να μην παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα».

Το χέλι προκάλεσε διάτρηση εντέρου και περιτονίτιδα, μια κατάσταση η οποία προκαλεί φλεγμονή στο στομάχι ή την κοιλιά, σύμφωνα με τοπικές αναφορές.

Ο άνδρας νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση και είπεόταν ξύπνησε ότι είχε ήπιο κοιλιακό άλγος.

(Με πληροφορίες από newsit.gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί