Η Melody Felicano Johnson ομολόγησε την ενοχή της σε δύο κατηγορίες για δηλητηρίαση φαγητού ή ποτού καθώς έριχνε θανατηφόρα χημική ουσία στη μηχανή του καφέ προτού ο Roby Johnson πάρει το πρωινό του φλιτζάνι στις 11 Ιουλίου και στις 18 Ιουλίου, ανέφερε το 13 News.
Η Melody ομολόγησε την ενοχή της για τα μικρότερα εγκλήματα ενώ απέρριψε την κατηγορία απόπειρας φόνου που αντιμετώπισε αρχικά.
Οι δηλητηριάσεις συνέβησαν ενώ το ζευγάρι βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου, αλλά εξακολουθούσε να ζει μαζί στο σταθμό υπηρεσίας του αεροπόρου στη Γερμανία και στην Αριζόνα.
Ο Ρόμπι παρατήρησε ότι ο καφές του άρχισε να έχει περίεργη γεύση ενώ βρίσκονταν στη Γερμανία τον Μάρτιο και υποψιάστηκε ότι η γυναίκα του, η μητέρα των παιδιών του, προσπαθούσε να τον δηλητηριάσει.
«Είπε ότι ήξερε ότι θα ετοίμαζε την καφετιέρα του από το βράδυ, έτσι ώστε το πρωί έπρεπε απλώς να την ανάψει για να φτιάξει τον καφέ του», δείχνουν τα δικαστικά έγγραφα. «Εκείνη την ώρα σταμάτησε να πίνει τον καφέ αλλά συνέχισε να προσποιείται ότι πίνει».
Όταν επέστρεψε στην Αριζόνα, ο Ρόμπι έστησε κρυφές κάμερες στο σπίτι τους για να καταφέρει να πιάσει την εν διαστάσει σύζυγό του “στα πράσα”.
Στις 16 Ιουλίου, η Melody κινηματογραφήθηκε να ρίχνει υγρό από ένα μεγάλο μπουκάλι χλωρίνη σε ένα μικρότερο δοχείο στο πλυσταριό της οικογένειας.
(Με πληροφορίες από eleftherostypos. gr / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης
- Η απάτη της ΑΙ! Ψεύτικες φωτό στην Κίνα έδειχναν χαλασμένα φρούτα, vid
- Έφτιαξαν το χάλκινο άγαλμα του RoboCop στο Ντιτρόιτ μετά από σχεδόν 15 χρόνια – Δείτε βίντεο
- Έκλεισαν οι κάλπες στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών – Συνεχίζεται αύριο η ψηφοφορία
- Δήμαρχος Αποκορώνου: Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι “δεν ζητούν ελεημοσύνη αλλά δικαιοσύνη για τον ιδρώτα τους”
- Σουσάμι: Η υπερτροφή που προστατεύει την καρδιά και περιέχει ωφέλιμα μέταλλα!
- Η αξιολάτρευτη στιγμή της Μελάνια όταν κοριτσάκι έτρεξε στην αγκαλιά της, vid
- Σέρρες: Άνοιξε για τα φορτηγά το τελωνείο Προμαχώνα
- Η μεγάλη αλλαγή που έγινε παγκόσμια και επέφερε νέα δεδομένα
- Μ. Χαρακόπουλος: Κανένας «Φραπές» δεν θα μπορεί να λαμβάνει πλέον επιδοτήσεις – Πληρωμές μέχρι τις γιορτές









