Στο Αρναβούτκιοϊ της Κωνσταντινούπολης, η 35χρονη Serpil Gül συναντήθηκε με τον 40χρονο Harun Gül, τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο προσπαθούσε να χωρίσει εδώ και 2 χρόνια, λόγω των παιδιών τους που έκαναν περιτομή την προηγούμενη μέρα. Φέρεται να ξέσπασε μεταξύ τους καυγάς για την επιμέλεια των παιδιών.
Στη συνέχεια η άτυχη γυναίκα, όπως δείχνουν τα πλάνα που κατέγραψε κινητό τηλέφωνο, δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο ουρλιάζοντας «Μην το κάνεις αυτό, σταμάτα».
Ο Harun Gül, ακολούθησε από πίσω την Serpil Gül τη στιγμή που προσπαθούσε να του ξεφύγει και την πυροβόλησε στο κεφάλι. Δεν σταμάτησε εκεί και έριξε δύο ακόμη πυροβολισμούς στο κεφάλι της γυναίκας καθώς έπεφτε στο έδαφος.
Οι κραυγές της γειτονιάς ανακατεύτηκαν με τους πυροβολισμούς, ενώ ο δολοφόνος δεν άφησε τη Serpil Gül, την οποία είχε δολοφονήσει, μέχρι να φτάσει η αστυνομία.
Όταν είδε την αστυνομία ξάπλωσε στο έδαφος και παραδόθηκε.
Οι αστυνομικοί άρχισαν να τρέχουν από τη μια πλευρά του δρόμου και οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας και οι κάτοικοι της γειτονιάς από την άλλη.
Η αστυνομία έφτασε στον Harun Gül, πυροβόλησε στον αέρα για να διαλύσει το πλήθος που ήθελε να τον λιντσάρει και έβαλε γρήγορα τον δολοφόνο στο αυτοκίνητο της ομάδας.
Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
photo: freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Καλή χρονιά γεμάτη Φως Χριστού!
- Ο ΠΑΟΚ αποχαιρετά το 2025 με γέλιο! Νέο βίντεο με τα παρασκήνια του επικού τρέιλερ για τα 100 χρόνια
- Έπεσαν τα πρώτα χιόνια: Στα “λευκά” Πάρνηθα, Ιπποκράτειος Πολιτεία, Πεντέλη αλλά και Εύβοια, vid
- Παπασταύρου: Οι 10 +1 δράσεις του ΥΠΕΝ το 2025 – Ενεργειακές συμφωνίες και «Απάτητα Βουνά» ανάμεσά τους
- Η κοπή της βασιλόπιτας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 41χρονος αλλοδαπός για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης
- Θεσσαλονίκη: Ευχές με πολίτες και επαγγελματίες για καλή χρονιά αντάλλαξε ο δήμαρχος Στ. Αγγελούδης
- Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Nα αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν, στηριζόμενοι σε όσα μας ενώνουν
- Το εορταστικό μήνυμα του Ρώσου πρέσβη στις ΗΠΑ προκαλεί «πονοκέφαλο» στους διεθνιστές
- Απολογισμός Τσιάρα για το 2025: Σήμερα κλείνει μια δύσκολη χρονιά, ο πρωτογενής τομέας δοκιμάστηκε έντονα









