Σοκ στην Κωνσταντινούπολη: 16χρονος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από έναν 15χρονο για ένα βλέμμα! vid

Στο Γκιουνγκόρεν της Κωνσταντινούπολης, ξέσπασε συμπλοκή ανάμεσα σε δύο παρέες για "'ενα βλέμμα", κατά την οποία ένας έφηβος 15 ετών μαχαίρωσε τον 17χρονο Άτλας Τσαγλαγιάν στο στήθος, σκοτώνοντάς τον.

Ο Τσαγλαγιάν, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο,δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή. Μετά το περιστατικό, ο ύποπτος συνελήφθη, ενώ αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το ασθενοφόρο έφτασε με 45 λεπτά καθυστέρηση.

Ο Γενέρ Μπασκουτλού, ένας ντόπιος καταστηματάρχης, αφηγήθηκε τα γεγονότα που ακολούθησαν.

Στις 14 Ιανουαρίου, γύρω στις 20:20, προέκυψε διαμάχη μεταξύ δύο ομάδων που φέρεται να μην γνώριζαν η μία την άλλη στην οδό Emek.

Το περιστατικό γρήγορα κλιμακώθηκε σε συμπλοκή με μαχαίρια, κατά την οποία ο 15χρονος χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι για να μαχαιρώσει τον 17χρονο στο στήθος. Βαριά τραυματισμένος, ο Τσατλαγιάν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο που κλήθηκε στο σημείο. Παρά τις παρεμβάσεις που έγιναν ο άτυχος νεαρός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Ο ύποπτος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικές ομάδες μετά το περιστατικό, συνελήφθη μαζί με το μαχαίρι.

Ο 15χρονος δράστης, υποστήριξε ότι ο καβγάς ξέσπασε επειδή ο 17χρονος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, ρωτώντας τον «Τι με κοιτάς;».

Εν τω μεταξύ, έχουν δημοσιευτεί πλάνα από κάμερα ασφαλείας από τον καβγά. Στο πλάνο, η παρέα που καθόταν μέσα φαίνεται να βγαίνει έξω. Μετά από μια συζήτηση έξω, ξεκινά ο καβγάς. Κατά τη διάρκεια του καβγά, ο Άτλας, ο οποίος τραυματίστηκε, φαίνεται να πέφτει στο έδαφος.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί