Σοκ στη Βραζιλία: 38χρονος σκότωσε βοηθό διαιτητή εν ώρα αγώνα… για μια θέση πάρκινγκ

Ένας επόπτης γραμμών πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα στη Βραζιλία, σε μια μικροδιαμάχη που είχε για μια σταθμευμένη μοτοσικλέτα.

Ο βοηθός διαιτητή Joao Marques Pereira μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά το συμβάν και πέθανε το πρωί της 15 Νοεμβρίου, δύο μήνες μετά τον πυροβολισμό του.

Το μοιραίο έγινε στις 9 Σεπτεμβρίου όταν ο 38χρονος δράστης, είχε παρκάρει τη μηχανή του κοντά στην πλάγια γραμμή του γηπέδου, με τον επόπτη να του ζητάει να την μετακινήσει. Τότε, όπως αναφέρεται είχαν μια έντονη συζήτηση. Ο δράστης έφυγε και λίγο αργότερα φέρεται ότι επέστρεψε με όπλο και πυροβόλησε το θύμα από κοντινή απόσταση, σύμφωνα με την daily star.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο μπόρεσαν να συλλάβουν τον ύποπτο, ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει με αυτοκίνητο προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Το θύμα εργαζόταν ως βοηθός διαιτητής επί 40 χρόνια και είχε πιστοποιηθεί από την κρατική ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Ο δράστης αντιμετωπίζει κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

(με πληροφορίες από ethnos, gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί