ΣΟΚ για 22χρονη μητέρα στην Αγγλία: Της έδωσαν λάθος μωρό στο μαιευτήριο

Αδυνατεί μια 22χρονη στην Αγγλία να πιστέψει την απίστευτη περιπέτεια που βίωσε

Μετά τη χαρά της γέννας και αφού πήρε στην αγκαλιά της το βρέφος, διαπίστωσε την επόμενη μέρα ότι της έδωσαν άλλο μωρό που δεν ήταν το δικό της.


Η γυναίκα από το Ντόρσετ της Αγγλίας έφερε πριν από λίγες ημέρες στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι το οποίο όμως χρειάστηκε να υποβληθεί σε φωτοθεραπεία για ίκτερο και τοποθετήθηκε σε ειδική θερμοκοιτίδα, που ήταν σε διπλανό δωμάτιο από εκείνο της μητέρας της.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας και ενώ η 22χρονη γυναίκα σηκώθηκε να πάει τουαλέτα, γυρνώντας στο δωμάτιο της μία μαία κρατούσε ένα μωρό λέγοντάς της ότι της το έφερε γιατί έκλαιγε πάρα πολύ.

Το σοκ της μητέρας

«Ήμουν με μισόκλειστα μάτια και ήταν χάραμα. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία και πήρα το παιδί στην αγκαλιά», τόνισε η 22χρονη και επέστρεψε στο δωμάτιό της. Στη συνέχεια όταν πήγε να αλλάξει πάνα στο παιδί τότε με μεγάλη έκπληξη αντιλήφθηκε πως ήταν αγοράκι!

Αμέσως, τρομοκρατημένη φώναξε τη μαία που της έδωσε το παιδί ζητώντας εξηγήσεις. «Τρομοκρατήθηκα τόσο που πάγωσα. Νόμιζα ότι έκλεψαν το παιδί μου και δεν θα το έβλεπα ποτέ ξανά», ανέφερε σχετικά.

Λίγο αργότερα η μικρή εντοπίστηκε να κοιμάται μέσα στην ειδική θερμοκοιτίδα, με τη μητέρα να δηλώνει ανακουφισμένη. Το μαιευτήριο ζήτησε «συγγνώμη» για το περιστατικό, ενώ έκανε έκκληση στη νεαρή μητέρα να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ώστε «να γίνουν αντιληπτοί οι λόγοι που οδήγησαν στο λάθος».

(με πληροφορίες από ethnos. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί