Σοκ: Άνδρας γρονθοκόπησε ΑμΕΑ σε καροτσάκι

Οι αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφεραν ότι ο δράστης έριξε τη γροθιά αφού το θύμα «πάτησε το πόδι του» με το αναπηρικό του αμαξίδιο.

Ένας άνδρας γρονθοκόπησε AμΕΑ γιατί του πάτησε το πόδι με το αμαξίδιό του, κατέγραψε βίντεο το οποίο έχει προκαλέσει μαζική κατακραυγή.

Το ανεκδιήγητο περιστατικό έλαβε χώρα έξω από ένα νυχτερινό κέντρο στο Μπρίστολ της Βρετανίας, την περασμένη Παρασκευή

Το υλικό από κινητό που κατέγραψε πελάτης έξω από το μπαρ δείχνει τον νεαρό να χτυπάει τον άνδρα στο αναπηρικό του καροτσάκι με μία γροθιά. Το θύμα ξαπλώνει στο έδαφος ανάσκελα μετά το σφοδρό χτύπημα.

Ο κακοποιός απομακρύνθηκε γρήγορα στη συνέχεια, μαζί με έναν δεύτερο άνδρα που τον συνόδευε.

Το βίντεο έγινε σύντομα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το θλιβερό περιστατικό που σόκαρε τους πελάτες και το προσωπικό ασφαλείας έξω από το μπαρ.

Οι αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφεραν ότι ο δράστης έριξε τη γροθιά αφού το θύμα «πάτησε το πόδι του» με το αναπηρικό του αμαξίδιο.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα παρά το γεγονός ότι το περιστατικό δεν έχει ακόμη καταγγελθεί στην αστυνομία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail.

Ο επιθεωρητής Adam Dolling δήλωσε: «Το βίντεο έχει κυκλοφορήσει και προβληθεί ευρέως και είναι σημαντικό να ταυτοποιήσουμε τα άτομα που εμφανίζονται στα πλάνα».

«Κάνουμε περαιτέρω προσπάθειες σήμερα για να αναγνωρίσουμε το θύμα και εξακολουθούμε να απευθύνουμε έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες να προσέλθει», επισήμανε.

(iefimerida. gr / photo: pixabay)

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί