Την Τετάρτη, δύο βορειοαφρικανοί επιτέθηκαν άσχημα στον José, έναν 33χρονο Ισπανό, με μαχαίρι στη μέση του δρόμου στη Molina de Segura της Μούρθια της Ισπανίας. Οι αλλοδαποί, μαροκινής καταγωγής, περίμεναν να επιτεθούν στον άνδρα καθώς έβγαινε από το αυτοκίνητό του. Το θύμα υπέστη μερικό ακρωτηριασμό από το ένα χέρι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.
Σύμφωνα με το ισπανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο El Español, αστυνομικές πηγές επιβεβαίωσαν ότι «δύο Βορειοαφρικανοί περίμεναν τον Ισπανό για να τον μαχαιρώσουν». Όταν ο Χοσέ βγήκε από το αυτοκίνητο στην οδό Triunfo, οι Μαροκινοί όρμησαν και τον μαχαίρωσαν.
Όπως συμπληρώνει η El Mundo, η επίθεση είχε να κάνει με ερωτικά κίνητρα, καθώς ο Ισπανός διατηρούσε σχέση με πρώην σύντροφο του Αγιούμπ, ενός εκ των δύο Μαροκινών.
Οι εικόνες είναι αποτροπιαστικές!!!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το ΒΙΝΤΕΟ Μητσοτάκη για τη συμπλήρωση μίας 10ετίας στην αρχηγία της ΝΔ
- Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2022 με πληρωμές 7,99 δις ευρώ και ρεκόρ απορρόφησης
- Χρ. Κέλλας – Βουλή: Τι απάντησε στον Β. Κόκκαλη για τον κτηνοτρόφο που αυτοκτόνησε στην Βροντού Πιερίας
- Φον ντερ Λάιεν για αγροτική συμφωνία: Δημιουργείται η μεγαλύτερη ζώνη ελεύθερου εμπορίου στον κόσμο
- Γάτα αναπαριστά τις κινήσεις…γάτας κινουμένων σχεδίων στην τηλεόραση! vid
- Αποφασισμένοι να αναπτύξουν στρατό στην Ουκρανία είναι οι Βρετανοί
- Πύρινος εφιάλτης στην Αυστραλία: Κατάσταση καταστροφής στην πολιτεία Βικτόρια λόγω των πυρκαγιών, vid
- Ο Ρούμπιο εξέφρασε την υποστήριξη των ΗΠΑ στον λαό του Ιράν
- Ναυτιλία: Νέες χωρητικότητες στον ορίζοντα για την αγορά εμπορευματοκιβωτίων – Οι προκλήσεις του 2026
- Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη Φθιώτιδα νωρίς το πρωί









