Την Τετάρτη, δύο βορειοαφρικανοί επιτέθηκαν άσχημα στον José, έναν 33χρονο Ισπανό, με μαχαίρι στη μέση του δρόμου στη Molina de Segura της Μούρθια της Ισπανίας. Οι αλλοδαποί, μαροκινής καταγωγής, περίμεναν να επιτεθούν στον άνδρα καθώς έβγαινε από το αυτοκίνητό του. Το θύμα υπέστη μερικό ακρωτηριασμό από το ένα χέρι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.
Σύμφωνα με το ισπανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο El Español, αστυνομικές πηγές επιβεβαίωσαν ότι «δύο Βορειοαφρικανοί περίμεναν τον Ισπανό για να τον μαχαιρώσουν». Όταν ο Χοσέ βγήκε από το αυτοκίνητο στην οδό Triunfo, οι Μαροκινοί όρμησαν και τον μαχαίρωσαν.
Όπως συμπληρώνει η El Mundo, η επίθεση είχε να κάνει με ερωτικά κίνητρα, καθώς ο Ισπανός διατηρούσε σχέση με πρώην σύντροφο του Αγιούμπ, ενός εκ των δύο Μαροκινών.
Οι εικόνες είναι αποτροπιαστικές!!!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Μακρόν συζήτησε με εφήβους για τον εθισμό και την παρενόχληση στο διαδίκτυο
- Θρίλερ με νεκρό νεαρό άνδρα που εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη
- Τρεις συλλήψεις για κύκλωμα ναρκωτικών στον Πειραιά
- Η Κόστα Ρίκα ανακοινώνει την εξάρθρωση του μεγαλύτερου καρτέλ ναρκωτικών
- Δολοφονία Λυγγερίδη: Ξεκινά σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού η δίκη για εγκληματική οργάνωση οπαδών του Ολυμπιακού
- Στη ζώνη του ευρώ ετοιμάζεται να μπει η Βουλγαρία
- Τραγωδία στη Βοσνία: Πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας με τουλάχιστον 10 νεκρούς, vid
- Φιλιππίνες: Ο τυφώνας Καλμάγκι στοίχισε τη ζωή σε πάνω από 90 ανθρώπους, vid
- Ουράνιο τόξο είναι το ομορφότερο που έχει φωτογραφηθεί ποτέ! Τραβήχτηκε με drone
- Η FSB συνέλαβε άτομο που φέρεται να εργαζόταν για υπηρεσία πληροφοριών νατοϊκής χώρας









