Σκάνδαλο δωροδοκίας Μπάιντεν από στέλεχος Ουκρανικής εταιρίας!!! «Τρίζουν» οι αμερικανικές εκλογές (video)

Το FBI, οι ηχογραφήσεις και τα εξαφανισμένα έγγραφα

Σε μια εκπληκτική αποκάλυψη ενόψει των επικείμενων προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, το Fox News ισχυρίστηκε, με βάση εμπιστευτικές πληροφορίες, ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν φέρεται να χρηματίστηκε με 5 εκατομμύρια δολάρια από υψηλόβαθμο στέλεχος της ουκρανικής εταιρείας φυσικού αερίου, Burisma Holdings.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο γιος του Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν, ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου αυτής της εταιρείας.

Φέρεται ο Ουκρανός να μην μπορούσε να μπει στην αμερικανική αγορά πετρελαίου λόγω του ότι ήταν αντικείμενο έρευνας διαφθοράς και ότι λόγω αυτού ζήτησε “βοήθεια” από τους Μπάιντεν!!!

Συγκεκριμένα, το θέμα περιστρέφεται γύρω από ένα στέλεχος της Burisma που δυσκολευόταν να εισέλθει στην αγορά πετρελαίου των ΗΠΑ λόγω μιας έρευνας για διαφθορά υπό την ηγεσία του Ουκρανού εισαγγελέα Βίκτορ Σόκιν. Το στέλεχος φέρεται να ζητούσε “βοήθεια” από τους Μπάιντεν.

Το έντυπο FBI FD-1023 με την κατάθεση για εγκληματικό σχέδιο δωροδοκίας του Μπάιντεν και οι αλυσιδωτές αντιδράσεις που έχει προκαλέσει

Σύμφωνα με έκθεση όταν “εμπιστευτική πηγή” μίλησε στο FBI για το θέμα των Μπάιντεν, συμπληρώθηκε από την Αμερικανική Υπηρεσία ένα έντυπο που έχει τον κωδικό “FBI FD-1023“, το οποίο χρησιμοποιείται από πράκτορες του FBI για την τεκμηρίωση μη επαληθευμένων πληροφοριών που παρέχονται από εμπιστευτικές ανθρώπινες πηγές. 

Το ιστορικό της υπόθεσης χρηματισμού όπως περιγράφεται από την εμπιστευτική πηγή του FBI

Το έντυπο FBI FD-1023, με την κατάθεση της εμπιστευτικής πηγής, φέρει ημερομηνία 30 Ιουνίου 2020 και περιγράφει την πηγή αυτή ως «πολύ αξιόπιστη». Σύμφωνα με το έντυπο, η πηγή μίλησε για αρκετές συναντήσεις με ένα ανώτερο στέλεχος της Burisma, που εκτείνονται σε πολλά χρόνια, ξεκινώντας από το 2015.

Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, το στέλεχος της Burisma ζητούσε συμβουλές από την εμπιστευτική πηγή (που αποκαλύπτεται ότι είναι ένας επαγγελματίας των επιχειρήσεων), σχετικά με ζητήματα που σχετίζονταν με την απόκτηση δικαιωμάτων πετρελαίου στις ΗΠΑ και τη δημιουργία συνδέσεων με μια αμερικανική εταιρεία πετρελαίου. Το στέλεχος αναζητούσε καθοδήγηση σχετικά με την καλύτερη πορεία δράσης το 2015 και το 2016.

Η πηγή αποκάλυψε στο Fox News ότι το στέλεχος της Burisma φέρεται να συζήτησε τη θέση του Χάντερ Μπάιντεν στο διοικητικό συμβούλιο και να τον χαρακτήρισε «χαζό». Το στέλεχος επίσης φέρεται να ενημέρωσε την εμπιστευτική πηγή (CHS) ότι η Burisma έπρεπε να καταβάλει πληρωμές στους Μπάιντεν λόγω της συνεχιζόμενης έρευνας από τον Ουκρανό εισαγγελέα Βίκτορ Σόκιν. 

Σύμφωνα με περαιτέρω λεπτομέρειες από τη συνομιλία φέρεται ότι το πρόσωπο που χαρακτηρίζεται ως εμπιστευτική πηγή (CHS), πρότεινε στο στέλεχος της Ουκρανικής εταιρίας Burisma να πληρώσει στους Μπάιντεν (πατέρα και γιο) 50.000 δολάρια στον καθένα. Ωστόσο, το στέλεχος διόρθωσε την πηγή, διευκρινίζοντας ότι το ποσό δεν ήταν 50.000 δολάρια αλλά 5 εκατομμύρια δολάρια για κάθε Μπάιντεν.

Πηγή του Fox News που γνωρίζει το έγγραφο ισχυρίζεται ότι το στέλεχος της Burisma είπε στην εμπιστευτική πηγή ότι έγιναν πληρωμές 5 εκατομμυρίων δολαρίων τόσο στον Τζο Μπάιντεν όσο και στον Χάντερ Μπάιντεν. 

Επίσης οι πληρωμές φέρονται να έγιναν μέσω πολλαπλών τραπεζικών λογαριασμών, γεγονός που καθιστά δύσκολο για τους ερευνητές να αποκαλύψουν την αλήθεια για τουλάχιστον μια δεκαετία.

Σε video που ακολουθεί ο γερουσιαστής Jodsh Hawly πιέζει τον αναπληρωτή διευθυντή του FBI, Paul Abbate και τον κάνει να παραδεχτεί ότι υπάρχει ένα έγγραφο (FBI FD-1023), στο οποίο, όπως λέει ο γερουσιαστής, υπάρχει ο ισχυρισμός πως “ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει λάβει 5 εκατομμύρια δολάρια ή περισσότερα σε δωροδοκίες από μια ξένη χώρα”.

Και όταν ο Γερουσιαστής τον ρωτάει γιατί δεν δίνουν το έγγραφο αυτό στη δημοσιότητα, αφού δεν είναι χαρακτηρισμένο ως απόρρητο, ο αναπληρωτής Διευθυντής του FBI απαντά ότι περιέχει ευαίσθητες πληροφορίες που σχετίζονται με τη ζωή της πηγής αυτών των πληροφοριών ενδεχομένως.

Τότε ο Γερουσιαστής εύλογα του απαντά ότι “μπορείτε να διαγράψετε το όνομα της πηγής”.

Με τον αναπληρωτή Διευθυντή να αναφέρει ότι “Σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι αρκετό αυτό για να προστατέψουμε κόσμο. Κι αυτό πασχίζουμε και εργαζόμαστε να κάνουμε κάθε μέρα και ελπίζω να το λάβετε και εσείς σοβαρά υπόψη”

Ενώ ο Γερουσιαστής σχολίασε πως “Το ίδρυμά σας έχει επανειλημμένα καταχρασθεί την εξουσία του”

Δείτε το video:

Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο καθώς υπάρχουν αναφορές από τον Ρούντι Τζουλιάνι, πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης και πρώην δικηγόρο του Τραμπ, για ύπαρξη μάρτυρα.

Ο Τζουλιάνι είπε ότι έδωσε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης “έναν μάρτυρα… η οποία είναι γυναίκα, που είναι ο επικεφαλής λογιστής σε αυτήν την εταιρεία, την Burisma. Ήταν η σύζυγος του πρώην ιδιοκτήτη, ο οποίος πέθανε κάτω από ύποπτες συνθήκες. Και ήταν πρόθυμη να δώσει όλους τους υπεράκτιους τραπεζικούς λογαριασμούς, συμπεριλαμβανομένων των Μπάιντεν. Και επέβλεψε τη μεταφορά πολύ περισσότερων μετρητών στους Μπάιντεν και σε άλλους απατεώνες πολιτικούς για την Μπουρίσμα».

Υπάρχουν ηχογραφήσεις που αποδεικνύουν την δωροδοκία πατέρα και γιου Μπάιντεν;;;

Ο Μπάιντεν σε video φαίνεται να χαμογελάει, όταν ερωτάται για “το αν υπάρχουν κασέτες που αποδεικνύουν ότι αποδέχτηκε δωροδοκίες” και το αν αυτό είναι αλήθεια:

Ο γερουσιαστής Chuck Grassley (R-Iowa) αποκάλυψε τη Δευτέρα ότι η πηγή του FBI είπε ότι ο ίδιος Ουκρανός επιχειρηματίας που φέρεται να πλήρωσε 5 εκατομμύρια δολάρια σε δωροδοκίες στον τότε αντιπρόεδρο Μπάιντεν και 5 εκατομμύρια στον γιο του Χάντερ το 2015 και το 2016, είπε ότι είχε 15 ηχογραφήσεις του Χάντερ και δύο του Τζο Μπάιντεν που κράτησε ως «ασφάλειες».

Ο Grassley κατηγόρησε το FBI ότι διέγραψε πληροφορίες σχετικά με τις κασέτες από ένα αρχείο πληροφοριοδότη που το προεδρείο επέτρεψε στα μέλη της Επιτροπής Εποπτείας της Βουλής να διαβάσουν την περασμένη εβδομάδα.

Πολλοί εκλεγμένοι Ρεπουμπλικάνοι είπαν ότι η μεταχείριση του Υπουργείου Δικαιοσύνης προς τον Τραμπ έρχεται σε έντονη αντίθεση με τη μεταχείρισή του προς τους Μπάιντεν.

(αμπε-EPA photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί