Συνολικά έχουν διαταχθεί 181 συλλήψεις. Πρόκειται για «νονούς», μέλη του οργανωμένου εγκλήματος και κακοποιούς που αποσπούσαν χρήματα από επιχειρηματίες και εμπόρους.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η Κόζα Νόστρα την τελευταία περίοδο κατέβαλλε συνεχείς προσπάθειες με στόχο την επανασύσταση του «ανώτατου εκτελεστικού συμβουλίου» της περιοχής του Παλέρμο, γνωστού ως «Κούπολα», το οποίο έχει αποδεκατιστεί από συνεχείς αστυνομικές και δικαστικές έρευνες. Στην σημερινή επιχείρηση συμμετέχουν πάνω από 1.200 καραμπινιέροι απ’ όλη την Σικελία.
Οι συλληφθέντες κατηγορούνται, μεταξύ άλλων, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακίνηση ναρκωτικών και όπλων, απόπειρες δολοφονίας απόσπαση χρημάτων και παράνομη οργάνωση τυχερών παιγνίων.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Θ. Ανδρεάδης – Συγγελάκης / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μηδενική αύξηση των δημοτικών τελών για το 2026 στον Δήμο Θεσσαλονίκης
- Ρωσικές δυνάμεις αναφέρουν πως διατηρούν υπό πλήρη έλεγχό την πόλη Κουπιάνσκ
- Δεν μπορεί να αγνοούνται αυτές οι φωνές στην Ευρώπη και να ακούγονται μόνο όσες θέλουν πόλεμο
- Στα “λευκά” η Νέα Υόρκη λίγο πριν τα Χριστούγεννα – Σπάνιες εικόνες με το Central Park καλυμμένο με χιόνι
- Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Το τέλος των τριών ευρώ, δεν σταματά τη λαίλαπα των ασιατικών πλατφορμών
- “Stranger Things”: Τα πιο σκοτεινά μυστικά του Χόκινς στο νέο τρέιλερ- “Τίποτα δεν έχει τελειώσει”
- Τρίνινταντ και Τομπάγκο: Άδεια στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ να χρησιμοποιούν τα αεροδρόμια της χώρας
- Ρεκόρ βροχοπτώσεων «ζωντάνεψε» μια εξαφανισμένη λίμνη στην Κοιλάδα του Θανάτου – Δείτε εικόνα
- Νέα δημοσκόπηση: Διατηρεί σταθερά την διαφορά από το δεύτερο κόμμα η ΝΔ
- ΗΠΑ: Απετράπη βομβιστική επίθεση με προγραμματισμένη αφετηρία την παραμονή Πρωτοχρονιάς









