Σίγκαλ: Εμπόριο παιδιών και ναζισμός στην Ουκρανία! Κίνδυνος 3ου Παγκοσμίου

Ζήτησε να ενωθούν όλα τα έθνη και οι θρησκείες ως «λύση»

Ο Αμερικανός ηθοποιός, Στίβεν Σίγκαλ, σε τελετή στο Κρεμλίνο στη Μόσχα, τιμήθηκε με το Τάγμα της Φιλίας της Ρωσίας για τη «μεγάλη συμβολή του στην ανάπτυξη της διεθνούς πολιτιστικής και ανθρωπιστικής συνεργασίας».

Στο βίντεο του Seagal που αποδέχεται το βραβείο που κυκλοφορεί στο X, πρώην Twitter, ο σταρ του “Under Siege” απαριθμούσε μια σειρά από τρομακτικούς ισχυρισμούς για την Ουκρανία, η οποία στηρίζεται από τους διεθνιστές της Ουάσινγκτον!

Ο Σίγκαλ είπε ότι πριν από την εισβολή της Ρωσίας στις αρχές του 2022, «η Ουκρανία ήταν γνωστή για την εμπορία ανθρώπων, την διακίνηση οργάνων, την διακίνηση ναρκωτικών, την σεξουαλική διακίνηση παιδιών, τα εργαστήρια βιοχημικού πολέμου, τον φασισμό και τον ναζισμό».

Υποστηρίζοντας ότι οι διεθνείς εντάσεις θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν τον «3ο Παγκόσμιο Πόλεμο» σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο Seagal κατήγγειλε επίσης την Αμερική και άλλα δυτικά έθνη για την υποστήριξή τους στην Ουκρανία.

«Αυτός ο πόλεμος στον οποίο εμπλεκόμαστε αυτή την στιγμή ξεκίνησε και χρηματοδοτήθηκε από τη Δύση και έφτασε να εμπλέξει ολόκληρο τον κόσμο σε έναν αγώνα ενάντια στο καλό και το κακό», είπε ο ηθοποιός.

«Όλες οι θρησκείες, όλα τα έθνη και όλοι οι άνθρωποι πρέπει να ενωθούν αντί να ελέγχονται και να ξεγελιούνται από το τέρας του ψεύτικου Τύπου», συνέχισε, τασσόμενος υπέρ της παγκόσμιας ειρήνης, η οποία βέβαια έχει ως σκοπό να κυβερνηθούν οι άνθρωποι μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-SPUTNIK POOLPOOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί