Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Naftali Bennet, μίλησε κατά της ρητορικής που έχει ακολουθήσει ο εβραίος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, λέγοντας στο Ynet news ότι, «Απαγορεύεται να συγκρίνεις οτιδήποτε με το Ολοκαύτωμα».
Ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι μίλησε σε Ισραηλινούς πολιτικούς την Κυριακή κατά τη διάρκεια μίας ακόμη ομιλίας του, υποστηρίζοντας ότι η Μόσχα χρησιμοποιεί γλώσσα παρόμοια με την «τελική λύση» (σ.σ. το σχέδιο των ναζιστών για την εξολόθρευση των Εβραίων), ενώ επέκρινε την απάντηση από την Κνεσέτ (βουλή των Ισραηλινών).
«Την τελική λύση στο εβραϊκό ζήτημα τη θυμάστε καλά. Ακούστε τι λένε τώρα στη Μόσχα. Τώρα χρησιμοποιούνται ξανά αυτές οι λέξεις, η Τελική Λύση, αλλά τώρα απευθύνεται σε εμάς, για το θέμα της Ουκρανίας. Μιλούν για αυτό ανοιχτά σε επίσημους ιστότοπους και στα μέσα ενημέρωσης», είπε ο Ζελένσκι.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χαμός στο ΠΑΣΟΚ: Διεγράφη βουλευτής – «Αντιπολιτεύεται το κόμμα του»
- Ο πόλεμος που έχει τρομακτικές ομοιότητες με τα γεγονότα κατά του Ιράν
- Ο γιος του Όζι Όσμπορν έδωσε το όνομα του πατέρα του στη νεογέννητη κόρη του
- Ο απίστευτος λόγος που μία νεοφυής εταιρεία θέλει να στείλει χιλιάδες καθρέπτες στο διάστημα
- ΗΠΑ: Η ειδοποίηση του FBI για πιθανή επίθεση του Ιράν ως αντίποινα βασίστηκε σε μια ανεπιβεβαίωτη πληροφορία
- ΗΠΑ: Αγελάδες… το έσκασαν στους δρόμους της Βιρτζίνια μετά από τροχαίο και καταζητούνται
- Κ. Τσουκαλάς: Δεν αρκούν μέτρα για το θεαθήναι – Δεν μπορεί να σβήσεις την πυρκαγιά με ένα μπουκάλι νερό
- Συνεκπαίδευση της Πολεμικής Αεροπορίας με τη Βουλγαρική Πολεμική Αεροπορία
- ΗΠΑ: Ένοπλος τραυμάτισε δύο ανθρώπους σε πανεπιστήμιο του Νόρφολκ, στη Βιρτζίνια – Νεκρός ο δράστης
- Οι 5 πυλώνες μέτρων που προτείνει η ΓΣΕΒΕΕ για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του πολέμου στη Μ. Ανατολή









