«Σεισμός» στις ΗΠΑ: Προτείνουν νομοσχέδιο για την απαγόρευση των πολιτοφυλακών

Στόχος οι πατριώτες Αμερικανοί και ο Νότος

Δύο Δημοκρατικοί βουλευτές εισήγαγαν ένα νομοσχέδιο που ουσιαστικά θα έθετε εκτός νόμου τις πολιτοφυλακές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο γερουσιαστής Ed Markey (D-Mass.) και ο εκπρόσωπος Jamie Raskin (D-Md.) εισήγαγαν τον νόμο «Πρόληψη της ιδιωτικής παραστρατιωτικής δραστηριότητας », με πρόσχημα τα προηγούμενα γεγονότα των διαδηλώσεων στο Καπιτώλιο της 6ης Ιανουαρίου 2021.

Το νομοσχέδιο επιδιώκει να περιορίσει τις περισσότερες δραστηριότητες της πολιτοφυλακής, δημιουργώντας ποινικές κυρώσεις για άτομα που επιδίδονται σε ορισμένες συμπεριφορές, συμπεριλαμβανομένου του εκφοβισμού εκλεγμένων αξιωματούχων, της παρέμβασης στις κυβερνητικές διαδικασίες και της προσποίησης της επιβολής του νόμου.

Ο Markey ισχυρίστηκε ότι το νομοσχέδιο θα αποτρέψει ένα άλλο περιστατικό της 6ης Ιανουαρίου, ενώ επικαλέστηκε ψευδείς ειδήσεις για τα γεγονότα που συνέβησαν, σχολιάζουν ΜΜΕ!

Το νομοσχέδιο στοχεύει φυσικά και σε περιοχές όπως το Τέξας, όπου πολιτοφύλακες βοηθούν στο να φρουρήσουν τα σύνορα οι δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς!

«Πριν από τρία χρόνια, λευκοί υπερασπιστές που συνδέονται με παραστρατιωτικές οργανώσεις εισέβαλαν στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, σπάζοντας παράθυρα και τοίχους του Καπιτωλίου των ΗΠΑ»,  δήλωσε ο γερουσιαστής Μάρκι σε δελτίο τύπου νωρίτερα αυτό το μήνα και συνέχισε:

«Οι ιδιωτικοί παραστρατιωτικοί παράγοντες, όπως οι Proud Boys και οι Oath Keepers, αποτελούν σοβαρή απειλή για την δημοκρατία και το κράτος δικαίου και πρέπει να δημιουργήσουμε νέες απαγορεύσεις στις μη εξουσιοδοτημένες δραστηριότητές τους που παρεμβαίνουν στην άσκηση των συνταγματικών δικαιωμάτων των ανθρώπων. Οι δυνάμεις του φανατισμού, του μίσους και του βίαιου εξτρεμισμού πρέπει να σταματήσουν για χάρη της δημοκρατίας μας».

Ο Ράσκιν ισχυρίστηκε ότι ομάδες πολιτοφυλακής χρησιμοποιούν «πολιτική βία» για να εκφοβίσουν τους ανθρώπους και να απειλήσουν την δημοκρατία, κάτι, που όπως υποστηρίζουν αντιπολιτευτικά ΜΜΕ, δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα και αποτελεί προϊόν προπαγάνδας των διεθνιστών του Λευκού Οίκου!

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί