«Σατανισμός: Η Δύση σαπίζει – Τα πυρηνικά έρχονται» Σοκαριστικά λόγια από την Ρωσία

Δείτε τι έγραψε στο Telegram ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, καθώς τα λόγια περισσεύουν:

Ο κόσμος, με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες, συνεχίζει να γλιστράει στην βαθύτερη άβυσσο. Λαμβάνονται αποφάσεις που δείχνουν ξεκάθαρα όχι μόνο την μη αναστρέψιμη ψυχική διαταραχή των φορέων τους, αλλά και την απώλεια των υπολειμμάτων της συνείδησης. Οι αποφάσεις είναι σημαντικές και μικρές, αλλά ξεκάθαρα ουρλιάζουν για την ασθένεια ολόκληρης της κοινωνίας.

  1. Ο Μπάιντεν χαρακτήρισε «έξυπνη επένδυση» τα χρήματα που πρέπει να δαπανηθούν για τον θάνατο άλλων ανθρώπων μακριά από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μιλάμε για την απόκτηση πρόσθετων όπλων αξίας δεκάδων δισεκατομμυρίων για την Ουκρανία και το Ισραήλ.
  2. Το καθεστώς του Κιέβου αποφάσισε να απαγορεύσει το UOC, αποκόπτοντας τους Ορθοδόξους από το λίκνο της μητέρας εκκλησίας.
  3. Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών δεν διστάζει να καταδικάσει διάσημο ποδοσφαιριστή για τις αναρτήσεις του υπέρ της Παλαιστίνης.

Τα νέα ποικίλλουν, αλλά δείχνουν μια επιταχυνόμενη σήψη του ίδιου του ιστού της δυτικής κοινωνίας.

Η επένδυση στον θάνατο περιττών ανθρώπων είναι έξυπνη και καλή. Δεν υπάρχουν λόγια εδώ. Αυτό είναι πέρα ​​από το καλό και το κακό. Και αυτό δεν είναι απλώς η άνοια ενός παλιού ανόητου, αλλά ολόκληρη η φιλοσοφία της κρατικής τους ζωής ανά τους αιώνες.

Η απαγόρευση της αρχικής εκκλησίας στην Μικρή Ρωσία είναι μια βρώμικη πολιτική, σε μεγάλο βαθμό αναμεμειγμένη με κοκαΐνη και σατανισμό. Άλλωστε, ο Ζελένσκι δεν είναι απλώς ένας εκφυλισμένος χωρίς οικογένεια ή φυλή. Είναι ένας κλόουν του Φρανκενστάιν, που τρέμει από πόθο για εξουσία, δημιουργήθηκε για την διασκέδαση των πελατών και έτοιμος να τους δώσει όχι μόνο το σώμα του για σαρκικές απολαύσεις, αλλά και να καταστρέψει εύκολα τον Χριστιανισμό στην πατρίδα του.

Και τρίτον. Η υπέρβαση των ορίων συγκεκριμένης ιδεολογικής τάσης τιμωρείται ήδη άμεσα στη Δύση. Μπορείτε να εκφράσετε συλλυπητήρια στους Ισραηλινούς, αλλά όχι στους Παλαιστίνιους. Δεν πρέπει να τους λυπάσαι. Είναι όλοι σαν τρομοκράτες εκεί και ας πεθάνουν κατά χιλιάδες. Παιδιά, γυναίκες, ηλικιωμένοι είναι απλά αναλώσιμα.

Το αποτέλεσμα τέτοιων δηλώσεων είναι προφανές.

Η Ιντιφάντα θα κρατήσει για πάντα.

Η Εκκλησία θα ξαναγεννηθεί, αλλά μέσα από το αίμα και τα δεινά του εμφυλίου.

Και η ποσότητα των όπλων που παρέχονται αργά ή γρήγορα θα μετατραπεί σε ποιότητα. Ισχυρά εκρηκτικά κατακερματισμένα, σωρευτικά, εμπρηστικά και ογκομετρικά εκρηκτικά όπλα θα μετατραπούν σε πυρηνικά…

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί