«Σας παρακαλούμε πάρτε τους στα σπίτια σας»! Αμερική & Ευρώπη στο έλεος των ΣΤΟΚ αλλοδαπών, vid

Αλλάζουν όλα...

Αμερική και Ευρώπη στο έλεος των στοκ αλλοδαπών που κατακλύσουν την Δύση! Πλέον υπάρχει ξεκάθαρη απαίτηση να ανοίξουν τα σπίτια τνω πολιτών για να τους βάλουν μέσα!

Η πόλη του Ντένβερ, πρωτεύουσα του Κολοράντο, ζητά από τους κατοίκους της να στεγάσουν παράνομους μετανάστες, καθώς τα καταφύγια έχουν γεμίσει από την εισροή αλλοδαπών.

Ο δήμαρχος του Ντένβερ, Μάικ Τζόνστον (D)  ανακοίνωσε ότι η πόλη έχει αρχίσει να περιορίζει τις υπηρεσίες της για αλλοδαπούς, συμπεριλαμβανομένου του κλεισίματος των καταφυγίων, για να μειώσει το τρέχον έλλειμμα του προϋπολογισμού έναντι 40.000 παράνομων που ήρθαν στο Ντένβερ τον τελευταίο χρόνο.

«Θέλω να ευχαριστήσω κάθε κάτοικο της πόλης που εμφανίστηκε για να μαγειρέψει ένα γεύμα, για κάποιον που καλωσόρισε κάποιον στο σπίτι του, που του πρόσφερε δουλειά, που είπε: «Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον δρόμο σου», είπε ο Τζόνστον κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης Τύπου. «Έκανες το κομμάτι σου. 

Μάλιστα, η πόλη έχει αρχίσει να ζητά από τους κατοίκους να δεχτούν τους «νεοφερμένους». Μάλιστα, τέθηκε και όριο ενοικίο, το οποίο δε μπορεί να υπερβεί τα 2000 δολάρια τον μήνα!

Οι Δημοκρατικοί σε άλλες πόλεις έχουν κάνει παρόμοιες εκκλήσεις και πρωτοβουλίες για να αντιμετωπίσουν την μαζική εισροή παράνομων παράνομων μεταναστών τους τελευταίους μήνες που προκλήθηκε από την πολιτική ανοιχτών συνόρων του Τζο Μπάιντεν.

Τα ίδια και χειρότερα στην Ευρώπη, καθώς πλέον οι αλλοδαποί «πνίγουν» και τις ανατολικές χώρες!

Σε μια ισχυρή ομιλία που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Tomio Okamura, ηγέτης του κόμματος SPD (Svoboda a přímá demokracie) στην Τσεχία, κατήγγειλε την μεταναστευτική πολιτική της Ευρώπης. Το βίντεο , με τίτλο «Υποχρεωτική αποδοχή Αφρικανών και Ισλαμιστών μεταναστών στην Τσεχία», καταγράφει την οργή του Ιαπωνο-Τσέχου πολιτικού, που ονομάστηκε «Τσεχός Τραμπ», για την τρέχουσα κυβέρνηση υπό τον πρωθυπουργό Petr Fiala. 

Ο Οκαμούρα επικρίνει την αποτυχία της κυβέρνησης να διαφυλάξει την εθνική κυριαρχία εν μέσω της επιβολής ποσοστώσεων μεταναστών από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Δεν θέλουμε Αφρικανούς και Άραβες μετανάστες εδώ και δεν θέλουμε καν τη διάδοση του Ισλάμ στην Τσεχική Δημοκρατία», δήλωσε ο Okamura.

Δείτε το βίντεο:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-ANSA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί