Εκπρόσωπος της Jetstar είπε ότι το αεροπλάνο, το οποίο έφτασε στη Μελβούρνη από το Σίδνεϊ, ήταν σταθμευμένο εκείνη τη στιγμή.
«Ο επιβάτης βγήκε από την έξοδο κινδύνου και περπάτησε κατά μήκος του φτερού πριν κατέβει στο έδαφος μέσω του κινητήρα», είπε ο εκπρόσωπος.
Το Sky News ανέφερε ότι ο άνδρας περπατούσε προτού ανοίξει την έξοδο, με αεροσυνοδούς και επιβάτες να τον παροτρύνουν να καθίσει.
Ο επιβάτης συνελήφθη από την ομοσπονδιακή αστυνομία της Αυστραλίας (AFP) και οι υπόλοιποι επιβάτες αποβιβάστηκαν από το αεροπλάνο λίγη ώρα αργότερα.
Εκπρόσωπος του Γαλλικού Πρακτορείου είπε ότι ο άνδρας αξιολογήθηκε από αξιωματικούς του ασθενοφόρου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω αξιολόγηση.
Ο εκπρόσωπος είπε ότι ο άνδρας συνελήφθη για υποτιθέμενη επιθετική συμπεριφορά και παραβίαση των πρωτοκόλλων ασφάλειας των αεροσκαφών.
«Το Γαλλικό Πρακτορείο συνεχίζει να ερευνά αυτό το θέμα και είναι πιθανό να απαγγελθούν κατηγορίες σε μελλοντική ημερομηνία», ανέφεραν.
Ένας επιβάτης ανάρτησε στο X ότι ο επιβάτης έπεσε στην άσφαλτο μετά την έξοδό του από το αεροπλάνο.
«Το αεροδρόμιο της Μελβούρνης είναι περήφανο για την εξαιρετική ανταπόκριση του πληρώματος εδάφους, που σήμαινε ότι δεν υπήρχε άμεσος κίνδυνος για άλλους επιβάτες ή το προσωπικό του αεροδρομίου», είπε ο εκπρόσωπος.
photo: freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Σερρών – ΒΙΝΤΕΟ
- Ζ. Κωνσταντοπούλου: Ο κ. Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός «εσωτερικού χώρου» που φοβάται την κοινωνία
- Θεσσαλονίκη: Ψηφιακή πλατφόρμα παραπόνων για απόβλητα θα λειτουργήσει στο myRAAEY
- Δημοσιεύθηκε η πιο καθαρή εικόνα από το “μυστηριώδες” αντικείμενο που διασχίζει το ηλιακό μας σύστημα
- Βρέθηκαν τα πρώτα στοιχεία Ρωμαίων μονομάχων που πολεμούσαν με αρκούδες!
- Αυστριακοί οι διασωθέντες του σκάφους που ανατράπηκε ανοιχτά του Αγίου Όρους
- Κ. Ζαχαριάδης: Ο κ. Μητσοτάκης γνώριζε και λέει ψέματα για την Ευρωπαϊκή Οδηγία που αφορά τους συντελεστές ΦΠΑ
- Σε αυτή τη χώρα οι σύζυγοι μπορούν…να ενοικιαστούν!
- Παπαγάλος κερδίζει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτερη αναγνώριση χρωμάτων! vid
- Περισυνελέγησαν σώοι οι 4 αλλοδαποί το σκάφος των οποίων βυθίστηκε στον κόλπο του Αγ. Όρους
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΔΕΘ
DRONE SHOW
ΦΟΡΟΙ
ΦΠΑ
ΔΕΘ
ΚΟΡΚΙΔΗΣ
ΜΕΤΡΟ
ΣΧΟΛΕΙΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΑΘΗΝΑ









