Ο πίνακας που ονομάζεται Mr. Pynchon and the Settlement of Springfield δημιουργήθηκε από τον Ιταλό καλλιτέχνη Umberto Romano.
Απεικονίζει έναν άποικο και ιδρυτή του Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης, τον William Pynchon, εν μέσω της ανάπτυξης της πόλης.
Ο Pynchon τελικά συνέχισε να γράφει το The Meritorious Price of Our Redemption το 1650, το πρώτο βιβλίο που απαγορεύτηκε ποτέ στη Βοστώνη και κάηκε στο Boston Common, όπως σημειώνεται στο Εθνικό Ταχυδρομικό Μουσείο του Smithsonian.
Όλα αυτά είναι ενδιαφέροντα πράγματα, αλλά αυτό που πραγματικά τραβάει την προσοχή είναι ότι ένας ιθαγενής Αμερικανός στην εικόνα φαίνεται να κρατάει “ένα κινητό τηλέφωνο” στο χέρι του.
Η εικόνα έχει κοινοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αρκετούς σχολιασμούς στο Reddit με διάφορα σενάρια για τον ιθαγενή Αμερικανό και τον άνδρα που είναι δεμένος πίσω του.
“Φαίνεται ότι περνούν από το ιστορικό του προγράμματος περιήγησης του δεμένου άντρα. Σκέφτονται ότι ίσως πρέπει να τον λύσουμε. Φαίνεται να ασχολείται με αυτό το πράγμα”, έγραψε ένας.
Άλλοι άνθρωποι στο “Χ” προσπάθησαν χαριτολογώντας να καταλάβουν τι «είδος» iPhone χρησιμοποιούσε ο άνδρας στην εικόνα.
«Είναι χρυσό iPhone;» ρώτησε ο ένας, ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε: “Space Grey;”
Ο Romano, ο καλλιτέχνης του πίνακα, φιλοτέχνησε ένα άλλο έργο τέχνης που μοιάζει με γυναίκα που παρακολουθεί κάτι σε ένα iPad, παρά το γεγονός ότι ήταν ζωγραφισμένο αρκετές δεκαετίες πριν από τη δημιουργία της τεχνολογίας.
Μια πιθανή εξήγηση για τη συσκευή που εμφανίζεται σε smartphone στον πίνακα του Mr. Pynchon θα μπορούσε να είναι ένας καθρέφτης χειρός, ένα δημοφιλές εμπορικό αντικείμενο για χρήση.
Δείτε τη ΦΩΤΟ ΕΔΩ
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Καναδή ΥΠΕΞ: Όλοι οι Καναδοί ηγέτες – και οι διευθυντές εταιρειών – πρέπει να μιλούν γαλλικά και αγγλικά
- Ευρύτατη πλειοψηφία εξασφάλισε επί της αρχής, το νομοσχέδιο για την Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών και την καλλιτεχνική εκπαίδευση
- Έχετε δει μακάκο να αηδιάζει με αυγό; Το βίντεο έγινε viral
- Οι αρχές στο Ιράν θα επιτρέψουν ακόμη και σε 12χρονα παιδιά να ενταχθούν στους εθελοντές που περιπολούν στην Τεχεράνη
- Συνελήφθη ο 35χρονος που επιτέθηκε σε αστυνομικό με τσεκούρι στους Αμπελόκηπους
- Αναφορά στις «προφητείες, συμπεριλαμβανομένων και των σατανικών» εν μέσω γεωπολιτικών εξελίξεων
- «Μεγάλο λάθος» η τυχόν ακύρωση της επίσκεψης του βασιλιά Καρόλου στις ΗΠΑ, δηλώνει ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Λονδίνο
- Θεσσαλονίκη: Κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ΠΑΘΕ μετά από πυρκαγιά σε ξερά χόρτα
- Μελόνι: «Η Ευρώπη ακολουθεί, επιτέλους, την σωστή κατεύθυνση» για τους «κόμβους επιστροφής παράτυπων μεταναστών»
- Τουρκικό ΥΠΕΞ για επίθεση σε δεξαμενόπλοιο στη Μαύρη Θάλασσα: «Σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλεια και τη ναυσιπλοΐα»









