Σε ηλικία μόλις 24 ετών, ο θάνατός της ανακοινώθηκε στις 24 Μαΐου 2025 από την ομάδα παραγωγής της, η οποία την περιέγραψε ως «το αγαπημένο μας κορίτσι-θησαυρό της ομορφιάς και των εκπομπών φαγητού».
«Με λύπη σας ενημερώνω ότι το αγαπημένο μας κορίτσι-θησαυρός της ομορφιάς και των εκπομπών φαγητού, η Guava Shuishui, έβγαλε για πάντα το μακιγιάζ της στις 24 Μαΐου 2025 και πέταξε στον παράδεισο με αστείρευτη όρεξη και χαμόγελο για να ανοίξει ένα νέο κανάλι», αναφέρει η δήλωση που κοινοποιήθηκε την ίδια ημέρα, μεταφρασμένη από τα κινέζικα στα αγγλικά.
Guava Beauty, η influencer που έτρωγε τα προϊόντα μακιγιάζ
Η Guava Beauty, της οποίας το πραγματικό όνομα ήταν Guava Shuishui , έγινε γνωστή για τα βίντεό της στα οποία εφάρμοζε προϊόντα ομορφιάς στο πρόσωπό της και στη συνέχεια τα έγλειφε ή τα δάγκωνε, σοκάροντας τους ακολούθούς της. Παρά την κριτική, πάντα τόνιζε ότι το περιεχόμενό της απευθυνόταν σε ενήλικες και ότι στην πραγματικότητα δεν κατανάλωνε τα προϊόντα.
Ο θάνατος της Guava Beauty έχει πυροδοτήσει συζητήσεις σχετικά με τα όρια του περιεχομένου των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και την πίεση που αντιμετωπίζουν οι δημιουργοί για να ξεχωρίσουν, υπενθυμίζοντάς μας τη σημασία της ψυχικής υγείας και της ευεξίας στον ψηφιακό κόσμο.
(photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μ. Ανατολή: Ο ΓΓ του ΟΗΕ διορίζει Προσωπικό Απεσταλμένο για τη διαχείριση της σύγκρουσης και ανησυχεί για παγκόσμιο οικονομικό σοκ
- Για «έκρηξη» βίας που οφείλεται εν μέρει στους μετανάστες, μίλησε ο καγκελάριος της Γερμανίας
- Ντόμινο παραιτήσεων στην Ιταλία: Αποχώρησε και η υπουργός Τουρισμού, Ντανιέλα Σαντανκέ
- Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος ταρακούνησε και την Θεσσαλονίκη
- Εντοπίστηκε στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης η σορός του 34χρονου αγνοούμενου δύτη
- Συναγερμός στην Πεύκη: Εντοπίστηκε οβίδα σε οικοδομή
- ΗΠΑ-Κίνα: Η μεγάλη συνάντηση ανακοινώθηκε – Ο πλανήτης οργανώνεται
- Αεροδρόμιο στις ΗΠΑ έσπασε ρεκόρ αλλά και τις… μύτες των παρευρισκομένων, με τη μεγαλύτερη σειρά από cheesesteaks στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα διευρύνει την “ουδέτερη ζώνη” του στον Λίβανο
- Το «μαστίγιό» τους δείχνουν οι ΗΠΑ στο Ιράν: Ο Τραμπ «δεν μπλοφάρει και είναι έτοιμος να εξαπολύσει την κόλαση»









