Σάλος με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ αμερικανική πρεσβεία στον Λίβανο!!! «Μας κάνουν αποικία», λένε οι Λιβανέζοι

Η διπλωματική αποστολή των ΗΠΑ στον Λίβανο έχει προκαλέσει σάλο στην ταραγμένη χώρα της Μέσης Ανατολής!!!

Στις 5 Μαΐου, η Πρεσβεία των ΗΠΑ δημοσίευσε φωτογραφίες που δείχνουν το νέο συγκρότημα κτιρίων της που βρίσκεται ακόμη υπό κατασκευή.

Η κατασκευή του κολοσσιαίου ακινήτου ανακοινώθηκε το 2015. Όταν όμως εμφανίστηκαν στο Διαδίκτυο οι φωτογραφίες του εργοταξίου και του υπουργού Εξωτερικών του Λιβάνου Abdallah Bou Habib, η κριτική έπεσε βροχή.

Αρκετοί χρήστες του Twitter έγραψαν καυστικά σχόλια κάτω από το tweet. Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Αμερικανο-Αραβικής Επιτροπής Κατά των Διακρίσεων (ADC), Abed A. Ayoub, με έδρα τις ΗΠΑ, εξέφρασε την ελπίδα ότι η νέα πρεσβεία θα έχει αρκετό χώρο για να διεκπεραιώσει όλες τις αιτήσεις για βίζα που οφείλονται.

Ένας χρήστης του Twitter με το όνομα Sandy ρώτησε εάν οι ΗΠΑ μετακομίζουν ολοκληρωτικά στον Λίβανο στο μεταξύ, ενώ η Ghada Kahil επέκρινε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν χρειάζεται μια τόσο μεγάλη πρεσβεία στην χώρα της Μέσης Ανατολής.

“Ο Λίβανος δεν θα γίνει αμερικανική αποικία. Είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι που έχουμε αξιοπρέπεια και τιμή, ακόμα κι αν λίγοι από εμάς είμαστε σκλάβοι σας”.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί