Τραμπ: Αν ήθελα, θα μπορούσα να τερματίσω την έρευνα, για την εμπλοκή της Ρωσίας στις εκλογές του 2016

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι θα μπορούσε να τερματίσει ανά πάσα στιγμή τις έρευνες του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ,

για την φερόμενη ανάμιξη της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές του 2016 επαναλαμβάνοντας ότι δεν υπάρχει καμία συνέργεια.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Λευκό Οίκο για το αποτέλεσμα των ενδιάμεσων εκλογών, ο Αμερικανός πρόεδρος αρνήθηκε να δώσει απάντηση για το μέλλον του υπουργού Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς και του υφυπουργού Ροντ Ρόζεσταϊν.

Παράλληλα εξήρε την δουλειά του υπουργού Εσωτερικών Ράιαν Ζίνκι.

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των εκλογών εξέφρασε την ελπίδα για συνεργασία με τους Δημοκρατικούς σε σειρά τομέων, όπως την υγεία και τις υποδοχές, όπου η επίτευξη συμβιβασμών είναι εφικτή.

«Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε τον επόμενο χρόνο για να συνεχίσουμε να φέρουμε αποτελέσματα στον Αμερικανικό λαό», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ειρωνεύτηκε τους Ρεπουμπλικάνους που απέφυγαν να διεξάγουν προεκλογική εκστρατεία μαζί του και οι οποίοι δεν εκλέχθηκαν, αναφερόμενος κατ’ όνομα στους υποψηφίους.

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...