• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τι βλέπουν οι Ρώσοι και αντιδρούν: Παγκόσμιοι υποχθόνιοι σχεδιασμοί για Ιεροσόλυμα και Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι βλέπουν οι Ρώσοι και αντιδρούν: Παγκόσμιοι υποχθόνιοι σχεδιασμοί για Ιεροσόλυμα και Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως διαβάσατε χθες, η Μόσχα εξέφρασε την άποψη πως η απόφαση της Βουλής της πΓΔΜ για την Συνταγματική Αναθεώρηση που «ξεκλειδώνει» την Συμφωνία των Πρεσπών επιβλήθηκε έξωθεν,

επικρίνοντας παράλληλα την Αθήνα ότι αγνοεί την γνώμη του λαού και δεν μιλά καν για δημοψήφισμα.

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Οι Ρώσοι επιθυμούν να οδηγήσουν το θέμα της αλλαγής ονόματος της πΓΔΜ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του Ο.Η.Ε., επικρίνοντας τις κυβερνήσεις των δύο χωρών.

Συμβαίνουν δύο πράγματα:

ΠΡΩΤΟΝ! Οι Ρώσοι, ως αντίβαρο στα σχέδια του ΝΑΤΟ, τόσο στα Βαλκάνια όσο και σε άλλα σημεία του πλανήτη, δεν επιθυμούν ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, προκειμένου να μην δημιουργηθεί ποτέ ενιαίος νατοϊκός χώρος «Ελλάδας-Σκοπίων-Κοσόβου».

Γιατί τότε είχαν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως «Μακεδονία»;

Δεδομένου ότι η Ελλάδα αποτελεί μέλος του ΝΑΤΟ, οι Ρώσοι «έτρεξαν», μετά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, και αναγνώρισαν πρώτοι την ύπαρξή των Σκοπίων με το ανιστόρητο «συνταγματικό» τους όνομα, «Δημοκρατία της Μακεδονίας», με σκοπό να κερδίσουν την συμμαχία τους.

Δεν περίμεναν προφανώς πως η Ελλάδα θα έφτανε στο σημείο να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως «Μακεδονία» με «γλώσσα και εθνότητα», έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος για να μπουν εν τέλει στο ΝΑΤΟ.

Ωστόσο, οι Σκοπιανοί γνωρίζουν πως η Ρωσία δεν είναι σε θέση να τους βοηθήσει, καθότι δεν υπάρχει τρόπος να στηριχθούν από την απομακρυσμένη Ρωσία. Ίσως αν υπήρχε θαλάσσιος χώρος, η ρωσική στήριξη θα μπορούσε να έρθει, όπως συμβαίνει για παράδειγμα στην Συρία.

Με τα δεδομένα όμως που υπάρχουν οι Σκοπιανοί «ψηφίζουν» ΝΑΤΟ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΝ! Η Εθνική Δεξιά που στηρίζει την Ρωσία, όπως και τον Τραμπ στις ΗΠΑ, γνωρίζει πως πίσω από τα Σκόπια κρύβεται η Νέα Τάξη (Ευρωπαϊκή Ένωση, Βαθύ Κράτος ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Σόρος κτλ.), θέλοντας να προκαλέσει την δημιουργία «μακεδονικού κράτους» στα Βαλκάνια (εξού και το «μακεδονική γλώσσα και εθνότητα» που αναγνωρίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ).

Οι παγκοσμιοποιητές εποφθαλμιούν την Θεσσαλονίκη (την αποκαλούν δεύτερη Σιών), την οποία θέλουν να θέσουν υπό την δική τους διεθνή (ή έστω πλήρως ελεγχόμενη) διοίκηση, όπως επιδιώκουν και με τα Ιεροσόλυμα (διαβάστε ΕΔΩ). Αυτό μπορεί να συμβεί μέσω της δημιουργίας «βαλκανικού κρατιδίου Μακεδονίας» με «κέντρο των Βαλκανίων» (φράση που χρησιμοποιεί συχνά-πυκνά ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας) και πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη.

Ως εκ τούτου στην χθεσινή ανακοίνωση των Ρώσων για την Συμφωνία των Πρεσπών, εκφράζεται η έντονη ενόχληση της Ρωσίας, καθώς, όπως υπογραμμίζουν «υπονομεύει την ασφάλεια και την σταθερότητα στα Βαλκάνια» ή καλύτερα φέρνει την Νέα Τάξη ακόμα πιο κοντά στην αρπαγή της Θεσσαλονίκης, στην οποία δεν αποκλείεται να δούμε, αργά ή γρήγορα, και τον παγκόσμιο ηγέτη τους.

ΦΩΤΟ: eurokinissi