Πούτιν: Ξέρουμε ποιοι είναι οι ύποπτοι για το περιστατικό στο Σάλσμπουρι

Ο ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, κάλεσε σήμερα τα δύο άτομα που θεωρούνται ύποπτα από το Λονδίνο για την υπόθεση Σκριπάλ, να εμφανιστούν και να μιλήσουν δημόσια στα ΜΜΕ.

 

Οι αρχές της Ρωσίας έχουν ταυτοποιήσει τα δύο άτομα που θεωρούνται ύποπτα από το Λονδίνο για την υπόθεση Σκριπάλ, ανέφερε ο ρώσος Πρόεδρος.

«Ξέρουμε ποιοι είναι, τους έχουμε εντοπίσει», ανέφερε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια του Ανατολικού Οικονομικού Φόρουμ στο Βλαδιβοστόκ.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν σημείωσε ότι οι ύποπτοι είναι απλοί πολίτες.

«Εύχομαι ότι θα εμφανιστούν και θα πουν τα πάντα από μόνοι τους. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένα εγκληματικό εδώ, σας διαβεβαιώ», ανέφερε.

Την προηγούμενη εβδομάδα, οι αστυνομικές αρχές του Ην. Βασιλείου, ανέφεραν ότι έχουν ταυτοποιήσει δύο Ρώσους υπηκόους ως υπόπτους για την δηλητηρίαση του πρώην κατασκόπου Σερκέι Σκριπάλ.

Μάλιστα, η Τερέζα Μέι είχε κατηγορήσει τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες ότι έστησαν την επίθεση, μετά από εντολές εκ των άνωθεν.

Οι ρωσικές αρχές από την πλευρά τους, ανέφεραν πως τα ονόματα των υπόπτων, Αλεξάντερ Πετρόφ και Ρουσλάν Βοσίροφ, που ανακοινώθηκαν από τις βρετανικές αρχές, δεν αποδεικνύουν ανάμειξη της Μόσχας στην επίθεση.

Από Sputnik

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu