Ο Τραμπ κερδίζει συνεχώς έδαφος (Βίντεο)

Του Γιώργου Φαρμάκη

Πολλά άτομα, μιλάνε άσχημα για τον Αμερικανό πρόεδρο, γιατί τον θεωρούν ρατσιστή. Ακόμα και στην χώρα μας, αρκετές φορές έχουμε ακούσει, πολλά και διάφορα για τον Τραμπ.

Αυτός ο φασίστας λοιπόν, έχει κάνει πολλά καλά για όλους τους Αμερικανούς πολίτες, είτε αυτοί είναι Λευκοί, είτε έγχρωμοι.

Οι έγχρωμοι φόρεσαν τις μπλούζες που έχουν το προεκλογικό σλόγκαν του Τραμπ:

Make America Great Again!

Η πλειοψηφία των Αμερικανών, νιώθει ότι στο τιμόνι της χώρας, βρίσκεται ένας πατριώτης που κάνει ότι μπορεί για το καλό της Πατρίδας του. Δεν είναι ψέμα, ότι υπάρχουν αρκετοί επικριτές (του Τραμπ), ειδικά μέσα στο Χόλιγουντ, αλλά οι απλοί πολίτες, βλέπουν ότι η αμερικανική οικονομία γνωρίζει πολύ μεγάλη ανάπτυξη.

Το γεγονός που μας εντυπωσιάζει

Αρκετοί έγχρωμοι υποστηρικτές του Τραμπ, δήλωσαν ότι, επί των ημερών του, έχει ανέβει το πνευματικό επίπεδο των Αμερικανών.

Αυτό το είπαν, επειδή επί Ομπάμα, η πνευματικότητα αν θέλετε, πήγε περίπατο.

Το γεγονός αυτό μας δείχνει ότι, οι Αμερικάνοι νιώθουν ότι επιτέλους, η χώρα τους βγήκε από μια πολύ δύσκολη και καταστρεπτική κατάσταση. Είναι αυτονόητο, ότι ο Τραμπ δεν έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα του, αφού συναντά πολλές αντιστάσεις.

Όπως πολλές φορές έχετε διαβάσει στο el, ο σημερινός Αμερικανός πρόεδρος, μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να πάρει τον απόλυτο έλεγχο μέσα στις ΗΠΑ.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu