Ο Alex Jones, πήγε στο Κογκρέσο – Οι επικριτές του «έτρεξαν πανικόβλητοι» (Βίντεο)

Ο Alex Jones, πήγε σήμερα στο Κογκρέσο, ώστε να…ανακρίνει αυτούς που τον απέκλεισαν με χουντικό τρόπο, από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Οι εταιρίες-κολοσσοί παίρνουν απευθείας εντολές, από τους προπαγανδιστές της Νέα Τάξης.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι Δημοκρατικοί (Αντιπολίτευση), εκπροσωπούν την Παγκόσμια ελίτ (Νέα Τάξη).

Αυτοί οι κύριοι όμως, λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο, γιατί ο Τραμπ ανοιχτά στήριξε τον Alex Jones. Ο ίδιος ο δημοσιογράφος, προσπάθησε να μιλήσει στον Γερουσιαστή Wyden. Αυτός ο άνθρωπος ανήκει στους Δημοκρατικούς και είναι δηλωμένος εχθρός του Jones.

Όταν ο δημοσιογράφος τον είδε στους διαδρόμους, του Κογκρέσου, προσπάθησε να του μιλήσει αλλά αυτός έκανε τον….Κινέζο στην κυριολεξία.

Ο Jones προσπάθησε να μιλήσει και σε έναν ακόμα επικριτή του, στον Marco Rubio, ο οποίος δεν άντεξε για πολύ τον Jones και….έφυγε πανικόβλητος. Μάλιστα είπε ότι δεν γνωρίζει τον Jones, αλλά προφανώς είπε ψέματα.

Δείτε το βίντεο:

Ο Jones, αυτές τις ημέρες, βρίσκεται στην Ουάσιγκτον και προσπαθεί να βρει τον πρόεδρο του Twitter, ώστε να του κάνει κάποιες..ερωτήσεις.

Σημείωση

Αυτό το διάστημα, ο Τραμπ στην ουσία ελέγχει τα Μέσα Κοινωνικά Δικτύωσης. Το Κογκρέσο κάνει ερωτήσεις στους μεγιστάνες του διαδικτύου, για την λογοκρισία που ασκούν στους μη Αριστερούς!!!!

Συμπέρασμα

Στις ΗΠΑ ο κόσμος έχει ξυπνήσει και δεν ανέχεται την προπαγάνδα της Νέας Τάξης. Ο Alex Jones συναντά τους επικριτές του και αυτοί κάνουν πως δεν τον ξέρουν.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu