ΗΠΑ: Η νόμιμη οπλοκατοχή, δεν είναι κάτι κακό – Πολίτης έσωσε αστυνομικό (Βίντεο)

Άνδρας που μένει στο Σικάγο (σε προάστιο), την περασμένη εβδομάδα, δέχτηκε τα συγχαρητήρια της αστυνομίας, διότι έσωσε έναν αστυνομικό (θα δείτε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες).

Ο Αμερικανός πολίτης, του οποίου τα στοιχεία δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα, κατέχει νόμιμα όπλο, εδώ και 16 χρόνια και όπως είπε στο CBS, το..τράβηξε όταν είδε ότι ένας αστυνομικός κινδύνευε.

Τι έγινε

Ένας κακοποιός, άρχισε να πυροβολεί έναν αστυνομικό, μέσα από το αυτοκίνητο του, άγνωστο για ποιο λόγο. Ο Αμερικανός πολίτης που βρέθηκε σε εκείνο το σημείο, χωρίς να διστάσει όπως ο ίδιος δήλωσε, τράβηξε το όπλο του και πυροβόλησε 3 φορές, τον κακοποιό.

Διευκρίνιση

Ο αστυνομικός που δέχτηκε τα πυρά του κακοποιού, τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά ο πολίτης που βρέθηκε στο σημείο, σταμάτησε την αιμορραγία και του έσωσε την ζωή. (Δεν πυροβόλησε δηλαδή απλά τον δράστη αλλά έδωσε και τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο αστυνομικό).

Το αποτέλεσμα

Έσωσε την ζωή του αστυνομικού, την δική του αλλά και των συνανθρώπων του, οι οποίοι θα μπορούσαν να δεχτούν κάποια αδέσποτη σφαίρα.

Τα περισσότερα ΜΜΕ, υπερ-προβάλουν τις ειδήσεις που έχουν να κάνουν με την κακή χρήση των όπλων, αλλά δεν κάνουν το ίδιο, όταν η χρήση των όπλων φέρνει καλά αποτελέσματα.

Συμπέρασμα

Μπορεί κάποιοι όντως, να χρησιμοποιούν τα όπλα, ώστε να σκοτώσουν αθώους (πυροβολισμοί σε σχολεία), αλλά υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι χρησιμοποιούν τα όπλα, ώστε να σώσουν ζωές.

Τι έχουν να πουν άραγε, οι κύριοι που προωθούν τον έλεγχο των όπλων;

Για ποιο λόγο δεν λένε την αλήθεια στον κόσμο;

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu